pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V tekmovalko BigBrotherja z vso silo trčil kombi

8. 11. 2022; 05.00
Avtor: M. T. V.
soraja

Soraja Vučelić foto: Profimedia

Po hudi prometni nesreči se za življenje bori Soraja Vučelić, ki jo je slovenska javnost spoznala leta 2015, ko je sodelovala v POP TV- jevem šovu Big Brother.

Srbska starleta Soraja Vučelić, ki je pred leti sodelovala v šovih Big Brother, je bila v soboto udeležena v prometni nesreči v bližini kosovsko-albanske meje. V Mercedesovem terencu se je s prijateljico iz Kosova peljala v Albanijo, ko je vanjo z vso silo trčil kombi. S prsnim košem je silovito udarila v volan in si pri tem polomila več reber in si poškodovala pljuča in druge notranje organe. Avto je bil po poročanju medijev popolnoma uničen, dekleti so morali iz njega izrezati gasilci. Sorajo so nezavestno odpeljali v bližnjo albansko zasebno bolnišnico, kjer so jo operirali, a ker se ji je stanje nenadoma poslabšalo, so se njeni domači odločili, da jo prepeljejo v eno od priznanih hrvaških klinik, kjer jo zdravniki pravkar operirajo.

Soraja Vučelić v šovu Big Brother foto: POP TV

»Zdravniki se že od sobote borijo za njeno življenje. Takoj po nesreči so jo prepeljali v zasebno albansko bolnišnico, kjer je bila operirana, včeraj pa se ji je stanje poslabšalo, nastale so notranje krvavitve. Družina in prijatelji so se jo odločili prepeljati na Hrvaško na novo operacijo,« je neimenovani vir povedal za srbski portal Informer.

Soraja Vučelić foto: Profimedia

prejšnji članek
Rebel Wilson najprej zanikala zaroko nato pa presenetila
Svet slavnih
Rebel Wilson najprej zanikala zaroko nato pa presenetila
naslednji članek
Rižota, ki bo poskrbela za vašo vitko linijo
Kulinarika
Rižota, ki bo poskrbela za vašo vitko linijo