Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda serije Larina izbira drugič dahnila 'da'

14. 11. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Doris Pinčić

Doris Pinčić foto: Promocijski material

Tudi v Sloveniji priljubljena igralka in voditeljica Doris Pinčić, ki je najbolj navdušila v vlogi Lare v hrvaški seriji Larin izbor, se je še drugič poročila.

Igralka in voditeljica Doris Pinčić se je leta 2020 po sedmih letih zakona in dveh otrocih ločila od moža Borisa Rogoznice. Ta se je, preden je ločitev postala uradna, zapletel v afero z drugo žensko, ločila pa sta se hitro, brez večjega medijskega pojasnjevanja. 

Doris se je kasneje, kljub medijski izpostavljenosti, zaprla vase in o svoji zasebnosti ni več govorila. Se je pa z novim partnerjem v javnosti v resnici prvič pojavila šele pred dnevi. Zato je petkova poroka javnost toliko bolj presenetila. 

Doris se je poročila v belem hlačnem kostimu, obred pa je v petek ob 13. uri potekal pri matičarju v Zagrebu. "Srečna sem. Moj partner ni javna osebnost, narava njegovega dela je drugačna od moje, zato te zgodbe ne bom izpostavljala medijem," je pred meseci, ko je postalo jasno, da je Doris v zvezdi z Davorjem Guberovićem, povedala medijem. Poroko sta proslavila s kosilom z najbližjimi.

Kdo je soprog priljubljene igralke?

Davor Guberović se je podobno kot Doris ločil leta 2020, v prejšnjem zakonu pa sta se mu rodila dva sinova. Je velik ljubitelj športa in aktivnosti na prostem. Poslovno sicer vodi eno izmed večjih hrvaških trgovskih verig, z Doris pa sta se zbližala zaradi ljubezni do planinarjenja.

prejšnji članek
Dekle Tima Nuča blestelo v modni videozgodbi zvezdniških kopalk
Svet slavnih
Dekle Tima Nuča blestelo v modni videozgodbi zvezdniških kopalk
naslednji članek
MTV glasbene nagrade: Taylor Swift pometla s konkurenco
Svet slavnih
MTV glasbene nagrade: Taylor Swift pometla s konkurenco