nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dekle Tima Nuča blestelo v modni videozgodbi zvezdniških kopalk

14. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
laura-škvorc

Laura Škvorc foto: PR

Že res, da nas objemajo nizke temperature, a ob sprehodu skozi spodnje posnetke vam bo postalo pošteno vroče. Za slednje bo poskrbela manekenka Laura Škvorc, ki je znova blestela v modni zgodbi svetovno znanih zvezdniških kopalk in luksuznih kosov oblačil.

Še malo in Tim Nuč bo zaključil snemanje izziva Exatlon in čeprav mu je v Dominikanski republiki vroče, verjamemo, da ga na domačih tleh kljub nizkim temperaturam ne bo preveč zeblo. Tim se bo namreč vrnil v topel objem svoje srčne izbranke Laure Škvorc, ki s svojo zapeljivo podobo privablja nemalo pozornosti v modnem svetu.

Tim in Laura foto: Osebni arhiv

Manekenka in fotomodel trenutno blesti v videozgodbah priznane modne oblikovalke Antoninias Smogavc, ki je z drznimi kreacijami luksuznih modelov kopalnih oblačil osvojila zvezdniški svet prek luže. Laura, ki z Antoninias sodeluje že osmo leto, se je pred slovesom poletja s kreativno ekipo nadarjenih ustvarjalcev odpravila na snemanje na otok Krk, kjer je pred idilično kuliso luksuzne vile Marim nastala dih jemajoča modna pravljica. Poleg postavne Laure je v vlogo modela samozavestno zakorakala tudi Danijela Burjan, pevka, ki je javnosti poznana pod umetniškim imenom Buryana.

Pa kar poglejmo, kaj so ustvarili …

Laura Škvorc foto: PR

prejšnji članek
Rebeka Dremelj je že božično razpoložena
Svet slavnih
Rebeka Dremelj je že božično razpoložena
naslednji članek
Zvezda serije Larina izbira drugič dahnila 'da'
Svet slavnih
Zvezda serije Larina izbira drugič dahnila 'da'