900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maja okusila grenko plat Kmetije – to je razlog, da je odšla

17. 11. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
maja-triler

Maja Triler foto: VOYO, edit: njena.si

Maja Triler je bila ena izmed najbolj odločnih tekmovalk letošnjega šova Kmetija. Od družine se je za daljše obdobje poslovila zaradi enega samega cilja – denarne nagrade. Kaj se je zgodilo, da ji za zmago ni bilo več mar?

Resničnostni šov Kmetija je zapustila Maja Triler. Odločitev, da se v areni ne bo borila do konca, ni bila nenadna, tako je sklenila že prej. Med klepetom nam je zaupala, zakaj je skoraj pred koncem šova opustila cilj, zaradi katerega je za več kot dva meseca odšla od doma in kaj vse je doživela tekom resničnostne igre, ki se je odvila na dolenjskem podeželju.

Maja, kako težka izkušnja je bil zate šov iz psihološkega vidika? Kaj ti je bilo najtežje?

Vedela sem, da bo težko, nisem pa si mislila, da so nekateri ljudje pripravljeni iti dobesedno čez trupla samo zaradi denarja.

Pokazala si se kot močna, samozavestna oseba, pa vendar – si pogrešala oporo oseb, ki bi jim lahko popolnoma zaupala in se zanesla nanje? Kako si skušala premagati težke trenutke?

Ja vedela sem, da me lahko motivira samo moja družina. S seboj sem imela tudi njihovo fotografijo, da mi je bilo vsaj malo lažje. Čisto čisto sama nisem bila nikoli. Vedno je bil nekdo ob meni. Najprej Monika, nato Danijela, na koncu pa tudi Karin.

Maja Triler foto: VOYO

Kaj meniš, da je bil razlog, da se z nekaterimi tekmovalci nisi razumela? V kakšnih odnosih ste danes?

Razlog, da se z določenimi nisem razumela, je to, da sem igrala svojo igro. Predvsem moški del nikoli ni prenesel ženske avtoritete. Sem pa tudi vedno povedala svoje mnenje in žal, resnica včasih boli. Tudi danes z določenimi nimam stika, ker ne vidim smisla, da bi ga imela.

V šov si vstopili z jasnim ciljem, da si želite zmage, nisi nikoli skrivala. Si bila pripravljena na to, da se lahko od priložnosti posloviš skoraj pred zadnjim delom igre?

Pripravljena sem bila na vse. Na koncu sem dojela, da denar ni vse. Z dvignjeno glavo sem zapustila kmetijo in ni mi žal niti za sekundo, da sem se tako odločila. Živeti z ljudmi, ki ti privoščijo najslabše, nisem želela. Pokazala sem svojo borbenost in čist obraz, kar pa mislim, da je najbolj pomembno.

Maja se ni borila do konca. foto: VOYO

Če bi osvojila glavno nagrado, kako bi jo porabila?

Obljubila sem otrokom, da bomo šli v Disneyland, ampak v vsakem primeru jima bom uresničila željo, saj se naslednje leto marca odpravljamo tja. Sicer pa to ni nek znesek od katerega bi človek lahko živel, bi mi pa zagotovo prišel prav.

Ti je žal za čas, ki si ga namenila šovu? V kakšnem spominu ti bo ostala ta pustolovščina?

Niti malo mi ni žal. Izkušnja je bila fenomenalna in spoznala sem tudi marsikaj o sebi in o drugih. Vse skupaj bom imela v zelo lepem spominu.

Vas zanima, kakšna je Maja nekaj tednov po koncu snemanja šova Kmetija? Postala je še bolj vitka: PREVERITE TUKAJ.

Maja Triler foto: Pop TV

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Nepričakovana novica o slovesu
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Nepričakovana novica o slovesu
naslednji članek
Slovenci so (smo) na to komaj čakali
Kultura
Slovenci so (smo) na to komaj čakali