sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se boste poročili? Obred lahko opravi Helena Blagne

20. 11. 2022; 07.32
Avtor: K.M.
Helena Blagne

Helena Blagne foto: Pop TV

Pevka, igralka, učiteljica petja, žirantka in po novem še pooblaščenka za sklepanje zakonskih zvez – vse to je Helena Blagne.

Hodniki nacionalne televizije so od nekdaj »zgovorni« in marsikaj se izve, če jim le znaš dobro prisluhniti. Tokrat nam je prišla na uho zanimiva podrobnost med ustvarjanjem vsebine za festival Popevka 2022. Prvotna različica scenarija, katerega avtorica je bila Natalija Gorščak, naj bi po nekaterih navedbah vsebovala pompozen segment med revialnim delom, ki naj bi potekal med telefonskim glasovanjem.

Obred na televiziji

Po končani pevski točki, v kateri sta blesteli Nina Osenar in Helena Blagne, naj bi se elegantnima damama na odru pridružil tudi elegantni gospod. A v mislih nimamo Jureta Kopušarja, ki je sicer z Nino samozavestno odvodil omenjeno oddajo, temveč Nininega partnerja oziroma novopečenega moža Dejana Kontreca. Besedilo, ki ni bilo na televiziji nikoli izgovorjeno, naj bi teklo o princeski in princu, kar naj bi se navezovalo na prizor o prebujeni Trnuljčici, s katero so odprli 60. obletnico Popevke. Dejan Kontrec pa naj bi pred Nino padel na kolena in jo pred televizijskimi gledalci zaprosil za roko. In da bi bila scena še bolj pravljična, bi se oglasila Helena in dodala, da ima pooblastilo za sklepanje zakonske zveze. Tako bi bili priča prvi poroki dveh znanih obrazov pred kamerami. S tem pa bi izvedeli tudi, da ima primadona slovenske zabavne glasbene scene nov talent, s katerim lahko razveseljuje mladoporočence. Do zdaj se namreč še ni pohvalila, da je pristala v klubu slavnih, ki imajo to čast, da smejo voditi civilni obred; med njim sta med drugimi tudi Zvezdana Mlakar in Matjaž Nemec.

Žal se medijska poroka leta v Studiu 1 ni zgodila, saj naj bi trajala predolgo. Sta se pa Nina in Dejan vseeno vzela še isto soboto pred prenosom v živo in tako je Nina tudi uradno postala gospa Kontrec.

prejšnji članek
Igralcu Michaelu J. Foxu častni oskar
Svet slavnih
Igralcu Michaelu J. Foxu častni oskar
naslednji članek
Jure Košir: Časa za romantiko na plaži ni prav veliko
Resničnostni šovi
Jure Košir: Časa za romantiko na plaži ni prav veliko
#obraziavenija
obraziavenija