pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred letom dni je umrl slovenski deskar Marko Grilc

23. 11. 2022; 11.30
Avtor: K.M.
Marko Grilc, Nina Grilc

Marko Grilc, Nina Grilc foto: M24

Slovenijo je pred letom dni pretresla novica o smrti odličnega deskarja in predvsem srčnega človeka Marka Grilca. Za sabo je pustil ženo in tri otroke.

Marko, ki je deskanje na snegu živel, je umrl ravno med aktivnostjo, ki je najbolj zaznamovala njegovo življenje. Z ekipo je preverjal teren na zaprtem delu avstrijskega smučišča pri Söldnu, ko je prišlo do usodnega padca. Grilc je enega svojih največjih uspehov doživel leta 2009 z zmago na tekmovanju Air & Style. V karieri pa je štirikrat stal na stopničkah tekem svetovnega pokala. Predvsem pa je v deskarskem krogu veljal za velikega in srčnega človeka. 

Trije otroci

V času njegove smrti je bila njegova dolgoletna partnerka Nina, s katero sta se poročila nekaj mesecev pred nesrečo, visoko noseča. Pod srcem je nosila njunega tretjega otroka, deklico Alasko Olivio, ki se je bratu in sestri pridružila 20. decembra lani. Nina skupaj z otroci nadaljuje moževo tradicijo, predvsem pa pri potomcih neguje ljubezen do deskanja, ki sta si jo predvsem starejša delila z očetom. 

Ljubeč človek

»Marko je bil izredno ljubeč in prisoten v našem življenju, en velik medo, ki je vedno stopil ob nas in znal tudi pokazati zobe, če je imel občutek, da nam želi kdo škoditi. Za otroka mu ni bilo nikoli nič težko. Koliko nas ima rad in koliko mu pomenimo, nam je povedal vsaj stokrat na dan. Emmo je že od malega bodril, da je kraljica, najboljša, najlepša in da ji na svetu ni para, za Maxxa pa je bil vzornik, njegov heroj, vedno mu je dal vedeti, da je sposoben doseči, česarkoli si bo želel. Tudi meni je vlival ogromno samozavesti, vsem trem pa je bil vzor, kar se tiče etike dela. Njegov moto je bil, da s pravim načinom in veliko ljubezni do dela lahko dosežeš vse,« je pred meseci za revijo Jana povedala Markova žena Nina. 

prejšnji članek
Najlepša obutev sedaj znižana do 50% - tak je črni teden v priljubljeni trgovini!
Moda&Lepota
Najlepša obutev sedaj znižana do 50% - tak je črni teden v priljubljeni trgovini!
naslednji članek
Sanjski moški: Zaradi tega Kristina skriva nasmeh
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Zaradi tega Kristina skriva nasmeh
#obraziavenija
obraziavenija