Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se je zgodilo z Mihom iz Kmetije?

24. 11. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
miha-4

Miha foto: edit: njena.si

Strašljiva podoba v lateksu je nihče drug kot tisti simpatični Miha, ki ste ga vzljubili v šovu Kmetija. Zakaj se je po londonskih ulicah sprehajal kot grotesken lik iz srhljivke?

Miha Kavčič je svetu predstavil nenavaden videospot v katerem nastopa kot strašljiv lik, ki pa pravzaprav predstavlja njegovo drugo, družbi manj znano plat. »Lik v latexu sem jaz v svoji najljubši obliki, tako da lik v latexu predstavlja mene na potenco. Lahko bi to situacijo primerjal s Supermanom in Clark Kentom. Dva lika v eni osebi. Miha čez dan, in Miha v spotu. Precej drugačna, ampak še vedno drug brez drugega nikoli ne bi obstajala,« nam je pojasnil Miha, ki vas vabi, da si ogledate videospot za njegovo avtorsko pesem 'Just Say It', tekom katere ga lahko nekoliko bolje spoznate.

Miha Kavčič foto: Promo foto

»Videospot sem režiral sam, saj sem bil precej omejen s sredstvi. Ustvarjati glasbo brez nekega finančnega zaledja je precej mučno, priznam. Odrekanja je veliko in vesel sem, da sem s tem videospotom zaključil to obdobje. Zadnja tri leta sem večino zaslužka vlagal v glasbo, kostume, video in so vsa ostala področja precej trpela. S temi občutki sem tudi šel v pisanje scenarija. Videospot je bil prvotno namenjen, da se posname v Sloveniji, vendar se to žal ni zgodilo. Ideje sem obdržal in jih umestil v Londonsko okolje. Želel sem se postaviti v temačen, hladen svet, kjer življenje lahko deluje dolgočasno, mučno in preveč rutinsko. Vsi nekaj iščemo, vsi se za nečem podimo. Ali je to uspeh, denar ali ljubezen. Velikokrat se nam zgodi, da lovimo napačne sanje in napačne ljudi. Nekako sem želel s pesmi pokazati svojo nežnejšo plat, ki jo tako rad prekrijem z ekstravagantnim, morda za koga tudi strašljivim izgledom. Tega pa sem v videospotu z napihljivim latex kostumom postavil v ospredje,« razlaga Miha in nadaljuje, da je snemanje videozgodbe potekalo ves dan ter da vse skupaj zaradi mrazu ni bilo ravno preprosto.

Miha Kavčič foto: Promo foto

»Za snemanje smo izkoristili skoraj cel dan. Bilo je oblačno, vetrovno in blizu 0 stopinj celzija. Po eni uri snemanja na zunanjih lokacijah sem snemanje prekinil, ker enostavno v latexu nisem več zdržal. Od mraza nisem mogel premikati prstov in zaradi tega je trpel tudi moj nastop. Smo pa doživeli cel kul zanimivih momentov predvsem navdušenje mimoidočih in čudovit sprejem v trgovini. Zelo sem vesel, da sem z ekipo 5 ljudi uspel posneti nekaj na kar sem ponosen.«

Več o Mihovem projektu si lahko preberete tukaj: Predator ali žrtev? Miha Kavčič šokiral z grozljivko 

Miha Kavčič

Miha Kavčič foto: Promo foto

Miha Kavčič

Miha Kavčič foto: Promo foto

prejšnji članek
Zaročenka Luke Basija s to objavo zažgala splet
Svet slavnih
Zaročenka Luke Basija s to objavo zažgala splet
naslednji članek
Sanjski moški: Raba angleščine jezi gledalce
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Raba angleščine jezi gledalce