20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je pesem, ki je najbolj zaznamovala Vesno Pisarović

25. 11. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Vesna Pisarović

Vesna Pisarović foto: Marko Delbello Ocepek

Danes 44-letna hrvaška pevka je bila na prelomu tisočletij zagotovo ena izmed najsvetlejših glasbenih zvezd nekdanje skupne države.

Vseeno pa se je leta 2006 umaknila iz sveta žarometov, se leta 2009 poročila in več let živela mirno življenje v nemškem Berlinu. Zadnja leta spet navdušuje tudi na pop odrih, v Ljubljani pa boste v njeni glasbi lahko spet uživali že v petek, 2. decembra.

Aktualov rojstni dan

Vesna Pisarović je ena od številnih nastopajočih, ki bodo popestrili letošnji koncert ob 15. rojstnem dnevu Radia Aktual, ki bo v petek, 2. decembra, potekal v Areni Stožice. Poleg Vesne boste na koncertu lahko uživali tudi v glasbi Jasmina Stavrosa, Lidije Bačić, Klape Rišpet, Luke Nižetića, Joleta, slovenske zasedbe Rok 'n' Band in številnih glasbenih presenečenj, ki jih pripravlja organizator koncerta Event24. Vstopnice kupite TUKAJ

Katera pesem je zaznamovala njeno kariero?

"Da znaš. Ta pesem mi je odprla vrata. Takrat sem bila študentka, ki je živela s petimi cimrami. Kar naenkrat pa so mi začeli zvoniti telefoni, ljudje so me prepoznavali na tramvaju, meni pa je bilo nelagodno. Moram priznati, da sem se kar skrivala," nam je zaupala Vesna Pisarović, ki svoje najljubše pesmi ne more izbrati. "Če danes, po vsem tem času, gledam na to, moram reči, da so mi zelo všeč vse pesmi, ki sem jih zdaj na novo aranžirala za aktualne koncerte, jih osvežila. Rada jih pojem."

prejšnji članek
David Morales: »Tehnični razvoj je najslabši del evolucije didžejanja«
Svet slavnih
David Morales: »Tehnični razvoj je najslabši del evolucije didžejanja«
naslednji članek
Kakšne venčke bodo letos imeli znani Slovenci?
Svet slavnih
Kakšne venčke bodo letos imeli znani Slovenci?