profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vnuk Rosvite Pesek praznoval prvi rojstni dan

1. 12. 2022; 09.00
Avtor: K.M.
rosvita pesek

Rosvita Pesek foto: Jani Ugrin

Tako velik je že Mateo, sin Nastje in Filipa Peska ter vnuk televizijke Rosivite Pesek. Na dan praznovanja pa ni šlo vse po planu. Skoraj so odpovedali ...

Konec meseca novembra je bilo pri družini Pesek zelo veselo, saj je svoj prvi rojstni dan praznoval Mateo. Nekaj utrinkov slavja je na družbenem omrežju delila ponosna mamica Nastja Kramer Pesek, ki je ob tem tudi razkrila, da so praznovanje že skoraj odpovedali. 

"Njegov rojstni dan se ni začel najbolj obetavno, smo morali zjutraj k dežurnemu zdravniku, ker sem posumila, da ima vnetje ušes. Dobil je antibiotike in protibolečinsko zdravilo. S Filipom sva razmišljala, da bi zabavo prestavili, a sem nekako začutila, da mu lahko družba polepša dan," je Nastja zapisala na družbenem omrežju. 

Krasno praznovanje

Za druženje so se vseeno odločili in kot je še zapisala, so se imeli krasno. Mateo je bil ves čas nasmejan in v akciji, jutranje slabo počutje pa je bilo pozabljeno. "Včasih se sprašujem, kako uspe biti temu otroku vedno tako dobre volje. Morali bi si ga vzeti za zgled."

Na fotografijah sicer ni bilo moč opaziti babice Rosvite Pesek, a smo prepričani, da je prvi rojstni dan vnuka tudi ona proslavila. 

prejšnji članek
Arijannin bivši postal finalist izbora Mister Slovenije
Resničnostni šovi
Arijannin bivši postal finalist izbora Mister Slovenije
naslednji članek
Ljubezen po domače: Draga pestijo zdravstvene težave
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Draga pestijo zdravstvene težave
#obraziavenija
obraziavenija