profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arijannin bivši postal finalist izbora Mister Slovenije

1. 12. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
Martin in Arijanna

Martin in Arijanna. foto: Ana Gregorič

V Exatlon ga niso sprejeli, si bo pa morda utrl pot do prepoznavnosti tekom lepotnega tekmovanja. Tako namreč fantom obljubljajo organizatorji.

Martin Peternelj, nekdanji fant aktualne udeleženke šova Sanjski moški Arijanne Sare di Palma, je sinoči postal eden izmed osmih finalistov lepotnega izbora Mister Slovenije. S tem se mu je vsaj delno uresničila želja po prepoznavnosti, s katero na tekmovanje vabijo postavne fante, med katerimi je bil leta 2017 tudi Blaž Kričej Režek.

Blaz Kričej Režek foto: revija zvezde

»Posebno medijsko pozornost pridobijo prav vsi tekmovalci lepotnega tekmovanja in ne le tisti, ki osvojijo naziv. Nekateri si ustvarijo svojo blagovno znamko in so uspešni podjetniki, drugi postanejo zvezde resničnostnih šovov: Gino Podhornik in Mattia Rutar v Kmetiji, Franko Bajc v Kmetiji in Zvezde plešejo, Andraž Uhan v Poroka na drugi pogled ter Gregor Čeglaj v Sanjskem moškem,« so zapisali ustvarjalci tekmovanja, ki so za fotografiranje mladih lepotcev najeli fotografinjo Ano Gregorčič, ki je poskrbela tudi za čudovite fotografije deklet v šovu Sanjski moški.

prejšnji članek
Po kratki bolezni umrla legendarna pevka
Svet slavnih
Po kratki bolezni umrla legendarna pevka
naslednji članek
Vnuk Rosvite Pesek praznoval prvi rojstni dan
Svet slavnih
Vnuk Rosvite Pesek praznoval prvi rojstni dan