stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Skrivnost Manjine mladostniške fotografije

14. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
manja š-1

Manja Šernek foto: edit: njena.si

Kaj se skriva v ozadju mladostniškega portreta, ki ga je Manja delila s spletnimi prijatelji?

Manja Šernek je s spletnimi prijatelji delila utrinek iz preteklosti – svoj portret iz najstniških let. Ob tem nas je zanimalo, kaj je tedaj doživljala ta deklica, kaj se ji je pletlo po glavi in kaj bi danes svetovala sama sebi kot 24-letna ženska. Vse to in še več je zabavna tekmovalka letošnjega šova Kmetija delila z nami in nam tako odstrla bolečino, ki se je skrivala za skrivnostnimi očmi 18-letnega dekleta.

»Tukaj sem obiskovala tretji letnik srednje šole, rada sem se fotografirala, res mi je bilo všeč. Nekje pri osemnajstih letih je bila moja depresija prvič po več letih nekako v okovih, tako, da sem jo lažje kontrolirala. Imela sem zdravo razmerje, dobre prijateljske odnose, um pa usmerjen na prihodnosti - kaj bo le ta prinesla,« obudi spomine ob ogledu fotografije Manja in nadaljuje, da je po srednji šoli načrtovala študij, pri čemer pa je naredila napako, saj se na nadaljnjo izobraževalno pot ni namenila zaradi samega študija, pač pa za to, da bi lahko zaživela izven domačega okolja.

»Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi počakala eno leto, preden bi se vpisala na višjo šolo in si v tem času našla službo. Tako bi okusila svobodo in na koncu imela izobrazbo, vendar se zavedam, da bi bilo težko prepričati starše, da me podprejo pri ideji, ki ne vključuje šole,« nam razloži Manja ter svojo mlajšo različico opiše kot introvertirano osebo, ki so jo lahko ljudje zlahka vrgli iz tira in jo globoko ranili z napačnimi besedami.

In kakšen nasvet bi danes odrasla Manja dala tisti negotovi deklici s portreta? »Če bi se vrnila nazaj v čas, bi si svetovala sledeče: investiraj v bitcoin!!!! (smeh) Ne, saj ne, no ja, bi si pa rekla takole: 'Um imaš na pravem mestu, samo sledi mu. Bori se za svoj prav, bodi uspešna, zdrži, ker bodo prišli boljši časi. Ne bodi jezna na cel svet, ker svet je lep, le včasih moraš lepoto najti. Pa končaj faks!'« (smeh)

Kaj vse je Manja doživljala v prvih srednješolskih letih, vam zaupamo prihodnjič. Vabljeni na njena.si.

prejšnji članek
Sanjski moški: Takšna je bila nekoč Larina mama
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Takšna je bila nekoč Larina mama
naslednji članek
To je zmagovalec televizijskega šova
Svet slavnih
To je zmagovalec televizijskega šova
#obraziavenija
obraziavenija