nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V tem uživata Ksenija Benedetti in Boris Cavazza

18. 12. 2022; 09.00
Avtor: Obrazi/Avenija
benedetti_cavazza03

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza foto: Revija Zvezde

Svetovalka za protokol in slovenski igralec, Ksenija Benedetti in Boris Cavazza, sta poročena že več kot šest let, uživata pa v resnično lepih stvareh.

Na vprašanje, ki jih ga je zastavila novinarka revije Obrazi, 'V čem pa vidva uživata?' je Ksenija Benedetti odgovorila: "V malih velikih rečeh. Ko greva v gledališče, kino, na koncert, ko doma, udobno zleknjena na kavču, gledava dober film, bereva dobro knjigo, ko se smejeva. Ko greva/gremo ven na kosilo ali na sprehod. Ko opazujeva naši mački, kako se umivata, ko greva v Koper in sva v družbi z mojo mamo, ko se zbere cela družina z Borisovima sinovoma in vnukoma in njihovimi partnericami in je veselo. Ko se drživa za roke, zadovoljna, da sva."

Ali Boris Cavazza po poškodbi manj dela? 

Ksenija pojasnjuje, da Boris v resnici ne zna mirovati. "Se že pogovarja za nova ustvarjanja, nima pa težav s tem, da mora kdaj izpreči. Jasno je, da ne on ne jaz ne moreva več delati toliko kot nekoč, a dolgoročni kavč ne bo nikoli najina prva izbira. Podobno je z mojo mamo, ki je še vedno kot raketa, aktivna, dela na vrtu, hodi v gledališče, na koncerte, se druži s svojo bando, sodeluje s Pedagoško fakulteto Koper in Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper in tako bo verjetno do konca življenja. Boris ima glede tega podoben značaj. Delo in ustvarjanje te držita pokonci. Ko se zaležiš na kavču, je konec in lahko samo še ugasneš luč."

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Arijanna navdušena, ker je prišla do samega cilja
Resničnostni šovi
Arijanna navdušena, ker je prišla do samega cilja
naslednji članek
Manja iskreno o bitki z depresijo in motnjo hranjenja
Resničnostni šovi
Manja iskreno o bitki z depresijo in motnjo hranjenja