nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jerica Zupan prvič samozavestno razgaljena

17. 12. 2022; 11.00
Avtor: B.M. / revija Lady
Jerica Zupan

Jerica Zupan foto: Jana Furman

Voditeljica Jerica Zupan danes na svoje fotografije, ki prikazujejo več gole kože kot nekoč, gleda s povsem drugačnimi očmi. Pred leti bi videla napake, danes pa vidi sebe kot močno žensko, ki zna biti tudi ranljiva.

»Sploh ne vem, kdaj se je to zgodilo. Sin Mars me je naučil, da ne potrebujem potrditve drugih, jaz sem vse, kar on potrebuje, taka, kot sem. Gre za brezpogojno ljubezen, ki jo spoznaš po rojstvu otroka. In brezpogojno je treba imeti rad tudi sebe. Ni se nam treba nenehno gnati, enkrat bomo vsi šli s tega sveta. Do takrat pa se imejmo radi,« pove Jerica, ki je ponosna na svoje telo, za to, kar je ustvarilo in kar ji ponuja. Tako kot vsaka ženska pa se je vrsto let gibala v začaranem krogu diet. »Dieta ti prinese še več kilogramov. Najprej shujšaš, potem pa jih še več dobiš nazaj. Zdaj je na mojem jedilniku ravnovesje, vsega je ravno prav. Pazim, da ne jem preveč mastno in telovadim,« ponosno pove Jerica, ki je marsikateri ženski navdih, saj tudi na družbenih omrežjih spodbuja ženstveno telo z oblinami. »In vesela sem, da je tako. Vsak se odloča zase, kaj bo postal, delal, jedel, kako bo živel. V vsej tej vizualni dobi pozabljamo, da je najpomembnejše, kaj nosimo v sebi. To je prava vrednost, to je zaklad družbe. To je ta promocija! Sploh ne gre za videz. Gre za notranji mir, ki ga končno lahko občutimo ljudje vseh oblik, oblin in širin.«

Jerica Zupan se je prvič samozavestno razgalila za snemanje Modibodi Slovenija. Končno je našla notranji mir in kar žari od zadovoljstva.

jerica zupan foto: revija zvezde

prejšnji članek
Sofia Goggia dan po operaciji roke osvojila prvo mesto
Svet slavnih
Sofia Goggia dan po operaciji roke osvojila prvo mesto
naslednji članek
Milena in Kristina čez noč odpuščeni s Kanala A
Svet slavnih
Milena in Kristina čez noč odpuščeni s Kanala A