stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Otroci ostali brez mamice, partner jo je zadavil pred njimi

22. 12. 2022; 12.45
Avtor: K.M.
Janja Morelj

Janja Morelj foto: Radio 1

Radio 1 je danes začel s svojim dobrodelnim maratonom, ekipa pa prejema zgodbe, ki šokirajo javnost in nikogar ne pustijo ravnodušnih.

Voditelji jutranjega programa na Radiu 1 so danes v etru slišali tragično zgodbo, ki je v jok spravila tako njih kot poslušalce, ki so program poslušali v živo. V živo se jim je oglasila babica Anica, ki je v nedeljo, 18. decembra, ostala brez hčere. Ob tem pa so njeni trije vnuki ostali brez mamice. Zgodba pa je še toliko bolj tragična, saj je partner pokojne pred očmi otrok zadavil in davil pokojno mamico.

"To je takšna tragedija, da si človek ne more misliti, da se kaj takšnega lahko zgodi. Da si kdo upa pravico vzeti v svojo roko in kaj takšnega narediti. Ni besed," je gospa Anica povedala v eter in nadaljevala: "Vse je bilo preveč poškodovano, čeprav so jo oživeli. Glavica je bila mrtva, predolgo je bila brez kisika. Čakalo se je na čudež, a je šel mimo. Ni ga bilo in nikoli več ga ne bo nazaj."

Brez mamice so ostali 11-letna Zoja, 9-letna Živa in 6-letni Gal. Otroci pa zdaj živijo s starima staršema. Celoten klic lahko slišite spodaj oziroma kliknite tukaj. 

Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni (do 22.12. do konca dne), kjer lahko doniraš od 50 centov do 5 eur in pomagaš socialno ogroženim družinam. Če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si. Svoj prispevek lahko oddaš tudi preko QR kode. Več informacij najdete tukaj >>KLIKNITE<<.

prejšnji članek
Preprost recept za praznične medenjake
Kulinarika
Preprost recept za praznične medenjake
naslednji članek
Sanjski moški skozi medijski svet ne pluje sam
Resničnostni šovi
Sanjski moški skozi medijski svet ne pluje sam
#nasazenazenska
nasazenazenska