nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda serije Botri tudi osupljiva pevka - preverite!

22. 12. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Ana Uršula Najev je v televizijski projekt prvič stopila z nastopom v seriji Botri in nemudoma osvojila srca gledalcev. Lepotica je sicer pevka in članica zasedbe Black coffi. Verjamemo, da vas bo navdušila tudi s svojim glasom ...

Na POP TV so pričeli predvajati hrvaško dramsko serijo Botri (Kumovi), ki pri sosedih velja za pravo uspešnico. Če humoristično obarvano dramsko zgodbo spremljate tudi vi, je vašo pozornost zagotovo pritegnila temperamentna zdravnica Luce Akrap. Lepo dekle se je zaradi vloge iz Splita preselilo v Zagreb, česar ne obžaluje, saj v igralskem svetu zelo uživa. »Sem povsem srečna in izpolnjena, to je eno najlepših obdobij v mojem življenju,« je za In Magazin pojasnila Ana, ki ustvarja tudi na področju glasbe.

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Pevka zasedbe Black coffi se je od 6. leta ukvarjala s plesom, nato pa hobi v srednji šoli opustila. Od nekdaj ji je bilo sicer ljubo združevanje glasbe in plesa, bila pa je tudi velika ljubiteljica gledališča, kjer se je preizkusila tudi kot igralka. Zahvaljujoč odlično odigrani vlogi Mary Warren v predstavi 'Skušnjava', je pred dvema letoma prejela nagrado Zlati studio za nov obraz v gledališču.

prejšnji članek
Investiranje, zakaj se ga bojimo in kje začeti?
Moda&Lepota
Investiranje, zakaj se ga bojimo in kje začeti?
naslednji članek
Dobrodelni maraton Radia 1 - v studiu tudi Jana Morelj
Svet slavnih
Dobrodelni maraton Radia 1 - v studiu tudi Jana Morelj