Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za božič smo doma: Se je dekle tako zelo spremenilo?!

27. 12. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
za-božič, doma, video, pop-tv

Poznate mlado vernico? foto: POP TV

Na spletu se je pojavil posnetek, ki je namigoval na to, da ga je posnelo sramežljivo dekle iz viralnega videa. Na tisoče spletnih uporabnikov ni skrivalo velikega navdušenja …

Tudi v letošnjih decembrskih dneh so mnogi obujali spomine na POP TV-jev utrinek večernih poročil izpred šestih let. Tedaj je namreč povsem spontano nastal legendarni posnetek, na katerem se je mlada vernica bojevala s tremo in vprašanjem novinarke, kako bo preživela božič. So pa bili letos številni ljudje opremljeni z informacijo, ki je na plan pricurljala že v poletnih mesecih, rjavolaska na posnetku naj bi postala zelo simpatična in sila karizmatična mlada dama.

Na družbenem omrežju TikTok se je namreč pojavil posnetek, v katerem se dekle sprašuje, zakaj družba še ni prebolela videa, saj je sama vse to že pustila za seboj. Objava seveda ni ostala neopažena, na tisoče spletnih uporabnikov je izrazilo navdušenje nad tem, kako zelo se je dekle spremenilo, uporabnica pa je tekom komentarja prejela čestitke celo s strani POP TV-ja.

Pa je bila na novem posnetku, ki je prav tako beležil množične delitve, resnično legendarna vernica? Slednje smo želeli preveriti, zato smo mlado umetnico kontaktirali, da bi nam zaupala kakšno zanimivost. Žal se dekle ni odzvalo, je pa z družbenega omrežja kmalu zatem izginil video s številnimi vprašanji, ki so ostali brez odgovora. Kot kaže, se je TikTokerka, ki se predstavlja kot glasbenica, umetnica in igralka, zgolj malce pošalila in mimogrede ustvarila zabavno vsebino, ki je požela izjemen odziv.

Kakorkoli, mi še vedno iščemo sramežljivo vernico iz legendarnega videla. Če jo morda poznate, bomo veseli namiga.

prejšnji članek
Sanjski moški: Bruna s svojim dekletom posnela oglas
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Bruna s svojim dekletom posnela oglas
naslednji članek
To je Ula Furlan zaplenila svojemu fantu
Svet slavnih
To je Ula Furlan zaplenila svojemu fantu