stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Rok in Natalija okronala ljubezen, Meglič na poroki bivše

30. 12. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Rok in Natalija okronala ljubezen

Leto 2022 - leto porok foto: Arhiv

Leto 2022 so na slovenskem medijskem prostoru zaznamovale tudi številne poroke znanih obrazov. Se še spomnite, da se je Tomi Meglič pojavil na poroki bivše?

Slovenska plesalka, koreografinja in voditeljica Azra Selimanović je februarja potrdila, da se je poročila. Po skoraj dveh letih in pol zaroke je dočakala svoj trenutek. S partnerjem, producentom Matjažem Pučkom, pa sta si večno zvestobo obljubila na Šrilanki.

Marca sta po skoraj štirih letih razmerja svojo ljubezen s poroko okronala igralec Rok Kunaver in nekdanja plezalka Natalija Gros. Večno zvestobo sta obljubila na dvorcu Zemono, Natalija pa je dogodek potrdila z objavo fotografije na Instagram zgodbi, kjer je pripisala "zakonca Kunaver, 12. 3. 2022, Zemono." Fotografijo je objavila tudi na Instagram zidu. Igralec in plezalka sta se spoznala med snemanjem plesnega šova Zvezde plešejo. 

Z dolgoletnim partnerjem se je poročila nekdanja slovenska manekenka Manca Simčič. Na poroki pa je bil prisoten tudi njen bivši partner, glasbenik Tomi Meglič, ki ima z Manco dva otroka. Manca je po razhodu s Tomijem srečo našla v ljubljanskem poslovnežu Denisu Petrovčiču, s katerim sta se leta 2018 razveselila rojstva hčerke. Nekdanja partnerja sta sicer že večkrat pokazala, da ostajata v odličnih odnosih. Manca Tomija večkrat podpre na karierni poti, skupaj pa si privoščijo tudi poletne in zimske počitnice. 

Poleti sta se po več letih razmerja poročila tudi igralec Miha Rodman in Paola Čermelj. Igralec je v seriji Usodno vino upodabljal Jureta Petriča, v seriji Reka ljubezni pa Dejana, ki je mešal štrene v zadnji sezoni, spremljali pa ste ga lahko tudi v seriji Sence nad Balkanom. 

Vedno nasmejana voditeljica oddaje Dobro jutro Špela Močnik je v družbi najbližjih prijateljev in družine dočakala svojo sanjsko poroko. Špela je sicer znana po tem, da svojo zasebnost raje drži zase, a jo je takrat v jutranjem programu njen sovoditelj David Urankar izzval, da je priznala, da se je zaročila na svoj rojstni dan in da načrtuje pravljično poroko. In čeprav so mnogi radi posploševali, da se bo zdaj poročila že drugič, je voditeljica v resnici dočakala svojo prvo poroko, ki je bila zanjo še boljša, kot si jo je zamislila. Več o poroki si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Poročni zvonovi so zadoneli tudi za voditeljico Nino Osenar, ki se je na oder vrnila ravno na svoj poročni dan. Nina Osenar je letošnjo prireditev Slovenska popevka vodila z novim, dodanim, priimkom Kontrec. Ob tem pa je tudi potrdila, da sta si z Dejanom Kontrecm, nekdanjim hokejistom in generalnim sekretarjem Hokejske zveze Slovenije, res obljubila večno zvestobo. In to le nekaj ur pred večernim vodenjem prireditve. Več o tem najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Preberite še: 

Slovenska pevka skočila v zakon >>KLIKNITE TUKAJ<<

Zaljubljeni 'Ranta' se je poročil z lepo Ano >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Slovenska pevka Eva Černe se je poročila >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Pevec slovenske skupine se je poročil >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Miki Vlahovič delil utrinke s sinove poroke >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Plesalec šova Zvezde plešejo dahnil usodni 'da' >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Režiser Mitja Okorn se je poročil >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Ko je Žiga Deršek videl nevesto, je zajokal >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Poročna pravljica slovenskega odbojkarja >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Modrijan Švab se je poročil >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Petra Majdič je bila prelepa nevesta >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Tanja Pirc se je na skrivaj poročila >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Poroka na prvi pogled: Hajdi in Anže uradno poročena, to so prvi utrinki s poroke >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Ana Roš in Urban na skrivaj poročena?! >>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Avsenikova vnukinja poje z Janom Plestenjakom
Svet slavnih
Avsenikova vnukinja poje z Janom Plestenjakom
naslednji članek
Slovenska glasbenika udrla v studio
Svet slavnih
Slovenska glasbenika udrla v studio