Karlo, Oljačič, Ljubljana, Svet24.si

Pogrešan je 44-letni Karlo Oljačič

avto, krka, otočec Svet24.si

FOTO: Na Otočcu z avtom v Krko

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: kako je Hojs odpiral vrata do...

jansa logar predsedniske volitve Reporter.si

Nove stranke dišijo po slabitvi SDS, Janša pa se...

oblak 1 pm Ekipa24.si

Šok, šok, šok! Za tekmi s Finsko in Dansko ...

Fotografija, ki je razbesnela mnoge, najbolj legendarnega Al Bana Odkrito.si

Al Bano proti Damianu iz Måneskin

sobotna priloga Ekipa24.si

Ekipa piše zgodovino! Današnjemu izvodu smo ...

Takšna je bila Kristina Miler, ko si ni bila všeč
| V.M.

Takšna je bila Kristina Miler, ko si ni bila všeč

kristina miler, Osebni arhiv

'Iskreno sploh v najstniških letih si niti mal nisem bla vizualno všeč .. nič na meni mi ni bilo všeč,' je pojasnila Kristina Miler in pokazala, kako je bila videti, ko se je kot mnoge najstnice soočala s temi občutki.

Mlada dekleta danes svoje vzornike najdejo pretežno na družbenih omrežjih, kjer sledijo znanim in manj znanim obrazom in hrepenijo po tem, da bi jim bile tudi same podobne. Pri tem ima izrazito vlogo televizija, v zadnjih dveh letih se je denimo pokazalo, kako velik vpliv imajo na odraščajoča dekleta udeleženke resničnostnega šova Sanjski moški. Ker družbena omrežja omogočajo povezovanje sledilcev in javne figure, se vpliv slednje kakopak še poglablja z navideznim ustvarjanjem okolja, kjer imajo spletni uporabniki občutek, da so pomemben del zasebnega življenja tako imenovanih vplivnežev.

Foto: Osebni arhiv - kristina miler

Nič nenavadnega ni torej, da najstnice tekom navezovanja stikov iščejo potrditev, oporo in uteho v spletnih vzornicah, vprašanje pa je, kako slednje vplivajo na njihov odraščajoči um. Ena izmed najstnic se je denimo obrnila na izbranko Sanjskega moškega, Kristino Miler, in jo prosila za objavo fotografije iz obdobja, ko si ni bila všeč. 22-letnica se je na prošnjo dekleta prijazno odzvala, a postregla z razlago in posnetkom z lepotnega tekmovanja za Miss Earth Slovenija: »Začetek tekmovanja miss earth nisem si bila všeč in niti malo nisem bila samozavestna,« je pojasnila Kristina, ki se je kljub nesamozavesti udeležila enega največjih lepotnih tekmovanj na svetu in osvojila naziv prve spremljevalke.

Kristina je svoji mladi publiki še priznala, da ji omenjanje bujnega oprsja v medijih ne vzbuja prijetnih občutkov, saj jo na njenem telesu najbolj motijo ravno njene prsi. »Je pa to na nek način priložnost da probam vzljubit to napako na sebi.«