Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Draga Lina, žal mi je, da nisem bila vedno ob tebi …'

4. 1. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
lina-kuduzović

Lina Kuduzović foto: Osebni arhiv

Zapis mlade pevke Line Kuduzović razkriva, kakšen odnos ima do sebe in do življenja mesece po razkritju težav z duševnim zdravjem.

Dekle, ki je odraslo pred očmi javnosti in se iz nadarjene deklice prelevilo v čudovito pevko, ima za seboj težko obdobje. A Lina se zaveda, da življenjska pot ni vedno mehko postlana s cvetjem in da lahko drobci preprek pod stopali krepijo duha ter nas oblikujejo v močnejšo osebo. V želji, da bi opolnomočila svoje pozitivne misli, je tako na družbenem omrežju pustila zapis iz dnevnika, ki ga je posvetila sama sebi.

Lina Kuduzovič je nastopila v šovu Slovenija ima talent, ko je štela komaj sedem let. foto: POP TV

»Draga Lina, žal mi je, da nisem bila vedno ob tebi.V zadnjih dveh letih se nisem vedno zavedala, kako se resnično počutiš v sebi, ampak hej, poglej, kje si zdaj. Morda ne blestiš toliko, kot bi si želela, a si blizu tega, ali ne vidiš? Resnično sem ponosna na stvari, ki si jih dosegla, hudičevo trmasta si! Ampak ravno zaradi tega te imam rada. Zaradi tega, ker ne obupaš, veliko bolj privlačna. To je super. Zdaj pa pozorno poslušaj naslednji del zapisa: Vem, kaj želiš postati v življenju. Vem, da zmoreš. Ne išči potrditve drugih ljudi, ker je ne boš dobila. Edina oseba, ki mora verjeti vate, si ti sama. Nihče drug. Zato trdo delaj, dobro jej, dobro spi, vzemi si premore, ki jih potrebuješ, in prepričana sem, da si sposobna narediti vse, kar si želiš. Ponosna sem nate! A prav zato te imam rada. In zato si veliko bolj privlačna, ker preprosto ne obupaš. To je super. Zdaj pa pozorno poslušaj nadaljevanje: Vem, česa si želiš v življenju. Vem, da zmoreš. Ne išči potrditve drugih ljudi, ker je ne boš dobila. Edina oseba, ki mora verjeti vate, si ti sama. Nihče drug. Zato trdo delaj, dobro jej, dobro spi, vzemi si odmore, ki jih potrebuješ, in prepričana sem, da si sposobna narediti vse, kar si želiš. Ponosna sem nate!« je svoje občutke in misli strnila Lina in tako morda k razmisleku spodbudila še kakšno dušo, ki je potrebovala malce spodbude in nežen opomnik, da je s pozitivnim odnosom do sebe lažje uresničite svoje želje.

prejšnji članek
Tim Gajser že četrtič na vrhu elitnega razreda MXGP
Svet slavnih
Tim Gajser že četrtič na vrhu elitnega razreda MXGP
naslednji članek
Ta prijetna gospa je mama Marjetke Vovk
Svet slavnih
Ta prijetna gospa je mama Marjetke Vovk