mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj in tekmovalec šova MasterChef delil intimne trenutke poroke

6. 1. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Voditelj in tekmovalec šova MasterChef delil intimne trenutke poroke

Žiga Deršek se je poleti poročil s svojo Evo foto: Gašper Pintarič

Žiga Deršek, glasbeni, televizijski in radijski voditelj ter nekdanji tekmovalec šova MasterChef je svoji Evi poleti dahnil usodni da. Zdaj ga deli z javnostjo.

Žiga Deršek po krajšem glasbenem odmoru javnosti predstavlja novo pesem Nekaj je v tebi, ki pa ima zanj in za njegovo ženo oseben pomen. Poleti jo je namreč kot svojo zaobljubo svoji Evi zapel na njuni poroki. Javnosti pa jo predstavlja šele danes, saj pravi, da jo je moral tudi sam v popolnosti začutiti. Tudi tokrat mu je besedilo spisala vrhunska slovenska avtorica Vera Šolinc, sodelovala sta že pri zadnjih dveh uspešnicah Božič bo in Svoje barke krmar, za melodijo pa je poskrbel Nino Ošlak. 

Evo spravil v jok

Žigo smo povprašali o tem, ali je Eva pesem slišala že pred poroko, ali je bilo to veliko presenečenje. Ob tem razkriva, da v resnici oboje drži - pesem je že slišala, a je bila zaobljuba v obliki pesmi vseeno presenečenje. "Jo je slišala že pred poroko, ko je skladba nastajala. Všeč ji je bila, ampak ni vedela, da jo bom zapel med civilnim delom in pred svati. Je zajokala in jaz sem komaj odpel do konca," v smehu pravi vsestranski Žiga. K temu pa v resnici zelo čustveno dodaja, da nekateri poroko zaigrajo, onadva pa sta jo doživela. 

Žiga in Eva Deršek foto: Osebni arhiv

Z javnostjo delila intimne trenutke poroke

Voditelj, glasbenik, strasten kuhar in še kaj, bi lahko našteli, ko opisujemo Žigo. Od poletja dalje pa je tudi mož. Samo poroko pa je v resnici kar dolgo skrival pred javnostjo. Tokrat pa v videospotu razkriva ravno to intimo poročnega dne. Zakaj takšna odločitev? 

"Ceniva zasebnost, a nekaj utrinkov nama ni težko pokazati javnosti, ker je skladba našla svoj namen ravno na najin poročni dan in da ga bova lahko še večkrat podoživela, ko se bo videospot pojavil pred nama."

prejšnji članek
Čas za knjigo: Ideje za branje
Kultura
Čas za knjigo: Ideje za branje
naslednji članek
Pozor! Sebastianu Cavazzi ukradli identiteto
Kultura
Pozor! Sebastianu Cavazzi ukradli identiteto
#obraziavenija
obraziavenija