stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrla hčerka Elvisa Presleya, družina v šoku

13. 1. 2023; 06.50
Avtor: V.M.
lisa-marie-presley

Elvis, Lisa Marie Presley foto: Profimedia, edit: njena.si

Igralke, pevke in tekstopiske Lise Marie Presley v bolnišnici niso uspeli rešiti. Vest o tragediji je javnosti predala njena mama.

Včeraj je v javnosti odjeknila novica, da so hčerko kralja rokenrola našli neodzivno. Našla jo je hišna pomočnica, do prihoda zdravstvenega osebja pa jo je oživljal njen nekdanji mož Danny Keough (še vedno sta živela skupaj). Liso Marie Presley so na domu v Calabasasu v Kaliforniji oživljali tudi reševalci, nato pa jo odpeljali v bolnišnico, kjer pa ji žal niso uspeli rešiti življenja. Po poročanju tujih medijev naj bi bila za 54-letnico usodna srčna kap.

Lisa Marie Presley foto: Profimedia

»S težkim srcem moram sporočiti tragično novico, da nas je zapustila moja čudovita hči Lisa Marie. Bila je najbolj strastna, močna in najbolj ljubeča ženska, kar sem jih kdaj poznala. Medtem ko se soočamo s tako težko izgubo, naprošamo za spoštovanje zasebnosti,« je v izjavi za javnost dejala Priscilla Presley, medtem ko je njen predstavnik za CNN povedal, da je zaradi Lisine tragične smrti družina Presley šokirana in povsem strta.

Hčerka glasbene legende je bila poročena štirikrat, in sicer s pop legendo Michaelom Jacksonom, igralcem Nicholasom Cageom in glasbenikoma Dannyjem Keoughom in Michaelom Lockwoodom. Imela je štiri otroke, v zakonu s Keoughom igralko Riley in sina Benjamina, ki si je leta 2020 sodil sam, v zakonu z Lockwoodom pa se je razveselila rojstva danes 14-letnih dvojčic Finley in Harper.

Lisa Marie se je rodila leta 1968, bila je edini otrok Elvisa Presleyja, ki je umrl avgusta 1977, star 42 let. Očetu je sledila v glasbene vode, kjer si je ustvarila kariero. Izdala je tri albume, od katerih se je njen prvi iz leta 2003 prodal v več sto tisoč izvodih. foto: Profimedia

Tragična vest je šokirala tako njene bližnje, kot oboževalce in svet znanih obrazov, zlasti, ker se je Lisa še v torek zvečer udeležila podelitve zlatih globusov na Beverly Hillsu, na kateri je Austin Butler dobil nagrado za najboljšo glavno moško dramsko vlogo za biografski film o Elvisu.

Na družbenih omrežjih se že množijo žalujoče misli znanih obrazov ...

"Naša srca so strta ob nenadnem slovesu Lise Marie Presley," sta sporočila Rita Wlson in Tom Hanks, ki je tudi zaigral v novem filmu o Elvisu. Z besedami, da jo bo pogrešal, se ji je poklonil igralec John Travolta, pevka LeAnn Rimes pa je v tvitu izrazila upanje, da je v miru v naročju svojega očeta. Svoje srce je na družbenem omrežju izlila tudi pevka Pink.

prejšnji članek
Olivera po slovesu iz šova s pomenljivo pesmijo 'Popolna'
Resničnostni šovi
Olivera po slovesu iz šova s pomenljivo pesmijo 'Popolna'
naslednji članek
Denis Avdić presenetil z odločitvijo!
Svet slavnih
Denis Avdić presenetil z odločitvijo!