zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nina Rakovec zaradi bolečin do novega hobija

14. 1. 2023; 12.30
Avtor: Te.P. / revija Lady
nina rakovec

Nina in Robert foto: arhiv Lady

Izbranko Roberta Korošca so mučile bolečine v križu.

Igralka Nina Rakovec je ob dveh majhnih otrocih in psih ves čas v pogonu, zato ni čudno, da jo je začel boleti križ. Težave se je odločila odpraviti z razgibavanjem, potem pa je poleti našla spletno vadbo joge in ugotovila, da ji zelo pomaga.

»Na nek poseben način me umiri in prizemlji, tako da imam zdaj v načrtu nakup osnovnih pripomočkov. Doma sem si uredila tudi mali kotiček za vadbo. Oliver in Lejla sta že toliko velika, da si lahko vzamem malo časa zase,« je za revijo Lady povedala Nina.

Za vadbo teksta sicer izkoristi vsak trenutek, saj je doma to misija nemogoče. »Ko greva z Balujem čez Rožnik na vajo, se v glavi učim tekst. Včasih me ljudje zelo čudno gledajo ker pozabim in začnem kaj na glas govoriti. (smeh) Po vaji pa se na sprehodu nazaj do doma očistim od teatra in pridem pripravljena na druge izzive,« je še pojasnila Nina. Kolesarske pa ji zadaja Robi. »Pogosto greva skupaj kolesariti. Super mi je, ker me motivira in potegne naprej. Včasih ga preklinjam, če je kakšen klanec previsok, ampak zelo uživava,« priznava igralka.

prejšnji članek
Slastni recepti brez glutena
Kulinarika
Slastni recepti brez glutena
naslednji članek
Ne boste verjeli, kako velik je že sin Urške Hrovat
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kako velik je že sin Urške Hrovat