stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Odziv Britney Spears po nenavadnem vedenju v restavraciji

16. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Britney Spears na Instagramu, kjer velikokrat pokaže preveč ..

Britney Spears na Instagramu foto: Profimedia

Nenavadno vedenje v restavraciji prililo olje na sum o vse resnejših psihičnih težavah zvezdnice. Britney z bizarnim sporočilom še bolj vznemirila oboževalce.

Tudi najbolj zvesti oboževalci Britney Spears so vse bolj prepričani, da ima zvezdnica resne psihične težave in da je za skrivanjem njene zasebnosti tičal tehten razlog. Odkar pevka ni več pod nadzorom, se je namreč njeno svobodno izražanje na Instagramu sprevrglo v bizaren svet, v katerega sledilci obsedeno kukajo in se sprašujejo, zakaj zvezdnica ni deležna pomoči bližnjih. Komentarji zaskrbljenih oboževalcev niso ostali neopaženi, Britney je namreč nedavno izklopila možnost komentiranja vse bolj nenavadnih objav, a so se sledilci hitro znašli in se lotili izmenjave mnenj pod starimi posti.

Britney Spears foto: Profimedia

Da se s pevko dogaja nekaj nenavadnega, nakazuje incident v restavraciji, kamor sta se s soprogom Samom Asgharijem minuli vikend odpravila na večerjo. Britney so gostje polnega lokala hitro prepoznali in jo pričeli snemati z mobilnimi telefoni. Vsiljivo ravnanje je zvezdnico razumljvo vznemirilo, sledilo je nenavadno vedenje in govorjenje v nerazumljivem jeziku, ob čemer je Sam zapustil restavracijo. Tuji mediji sicer pišejo, da se je počutil osramočeno, očividci pa navajajo, da je zgolj poskrbel, da so soprogo brez večjega pompa pospremili iz restavracije.

Na incident, ki je hitro zaokrožil po spletu, se je pred nekaj urami odzvala tudi Britney, ki je v težje razumljivem zapisu orisala svoje občutke in pojasnila, da je bila v restavraciji malce vinjena. »Prepričana sem, da sem si s tem, ko sem bila v restavraciji videti kot Shrek, prislužila milijardo nasmeškov. Celo moj najboljši prijatelj je komaj čakal, da mi ga pošlje (posnetek), ne razmislijo dvakrat, vsi smo rojeni morilci …« se glasi zgolj del zapisa, tekom katerega je pojasnila, da je počaščena, ker vzbuja takšno zanimanje, čeprav se hkrati zaveda, da v resnici nikomur ni mar, kaj se dogaja z njo.

A slednje pravzaprav ne drži. Zaskrbljenost oboževalcev je dosegla vrelišče, močno upajo, da bo deležna ustrezne pomoči, saj se zdi, da govorice o bipolarni motnji le niso iz trte izvite in da je obstajal tehten razlog, da je zvezdnica toliko let živela pod nadzorom.

prejšnji članek
Zima je prima!
Moda&Lepota
Zima je prima!
naslednji članek
Olivera zanikala razmerje z mladim nogometnim zvezdnikom
Resničnostni šovi
Olivera zanikala razmerje z mladim nogometnim zvezdnikom