zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jani Pavec z družino potoval v avtodomu

22. 1. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
jani pavec 2

Jani Pavec foto: Osebni arhiv

Jani Pavec konec decembra najraje naloži svojo družino v avtodom in jo odpelje novim dogodivščinam naproti. Tako je bilo tudi konec lanskega leta.

Glasbenik Jani Pavec je z družino že vrsto let zaprisežen popotnik z avtodomom in skupaj so prepotovali že številne države ter odkrili najbolj skrite kotičke. Nič drugače ni bilo konec decembra, ko so novo leto pričakali v Andaluziji.

»Poleti za dopust skoraj nimamo časa. Takrat je namreč sezona porok, jaz pa tudi veliko nastopam s skupinama Atomik harmonik in Wedding crasher band. Zato si vzamemo zase december in čas okoli novega leta. Tokrat smo se odpravili v Španijo, za cilj pa smo si izbrali potovanje po Andaluziji. Silvestrovali smo v Cordobi, kjer je bilo res odlično vzdušje, nora zabava in prav posebno odštevanje zadnjih minut do vstopa v leto 2023,« je še vedno poln lepih vtisov Jani, ki pravi, da družina na potovanjih z avtodomom nadvse uživa.

»Tovrstno potovanje nam pomeni svobodo. Doma pred odhodom naredimo načrt, potem pa pot in čas bivanja na posameznih destinacijah prilagajamo sproti. Večkrat se nam zgodi, da na poti odkrijemo kakšno posebno stvar in skrite kotičke. Tokrat smo bili navdušeni nad krajem Tabernas, kjer smo našli Route 66 in ameriški Divji zahod po špansko. Vse, kar je lepo, prehitro mine, tolažimo pa se s tem, da se vedno znova domov vrnemo napolnjeni z energijo za nove podvige, ki nas čakajo.«

prejšnji članek
Kristina v resnici 'nevarna lepotica'
Resničnostni šovi
Kristina v resnici 'nevarna lepotica'
naslednji članek
Slovenska radijska voditelja sta ljubezen našla v službi
Svet slavnih
Slovenska radijska voditelja sta ljubezen našla v službi