zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska radijska voditelja sta ljubezen našla v službi

22. 1. 2023; 07.00
Avtor: Lady
Ondina Kerec, Dino Kapetanovič

Ondina Kerec, Dino Kapetanovič foto: Osebni arhiv

Zaljubljena Ondina Kerec in Dino Kapetanovič.

Vsi vemo, da se na delovnem mestu splete veliko ljubezenskih razmerij. Natančno to se je zgodilo voditeljici jutranjega programa Antenin zajtrk na Radiu Antena Ondini Kerec. Ker v službo prihaja v zgodnjih jutranjih urah, se je začela zbliževati s sodelavcem z Radia 1 Dinom Kapetanovičem.

»Tudi on je prihajal v službo zgodaj, saj se je pridružil ekipi Denis Avdić Showa, zato sva začela veliko časa preživljati skupaj in razvila se je simpatija. Lahko rečem za oba, da je bil smisel za humor prva stvar, ki naju je privlačila na drugem,« navdušeno pove Ondina, ki se na vprašanje, ali je ljubezen v službi prednost ali slabost, le sladko zasmeji: »Tega še ne veva. Za zdaj sva vesela, da lahko še več časa preživiva drug z drugim.«

Ondina Kerec, Dino Kapetanovič foto: Osebni arhiv

Ondina in Dino tudi že živita skupaj in v en glas se strinjata, da v skupnem gospodinjstvu uživata. Družijo pa ju tudi podobni interesi. »Poslušava enako glasbo, všeč so nama podobni filmi. Oba imava rada zabavo, tako da je bil december poln teh aktivnosti. Želiva si, da bova tudi v prihodnje imela čim več skupnih dogodivščin,« še pove simpatična voditeljica.

prejšnji članek
Jani Pavec z družino potoval v avtodomu
Svet slavnih
Jani Pavec z družino potoval v avtodomu
naslednji članek
Takole svoj 60. rojstni dan praznuje Violeta Tomić
Svet slavnih
Takole svoj 60. rojstni dan praznuje Violeta Tomić