mrlič Svet24.si

Razglasili so jo za mrtvo in strpali v mrliški ...

kitajski balon Svet24.si

Američani iščejo sestreljeni kitajski balon

zmago jelincic pl Necenzurirano

Zmago Jelinčič v škripcih. Ga bo rešil Janković?

danijel besic loredan pl2 Reporter.si

Danijel Bešič Loredan: Ne bom šel naj jahto z ...

doncic Ekipa24.si

Dallas z novo okrepitvijo! To je velezvezdnik, ki ...

maria-horvat Njena.si

Ekspresen konec ljubezni: 'Želim se posvetiti ...

endrick Ekipa24.si

Fant je star šele 16 let!!! 60 milijonska ...

Na male ekrane se vrača Miša Molk
| K.M.

Na male ekrane se vrača Miša Molk

Miša Molk, TV Slovenija

Legenda slovenske televizije se po ukinitvi oddaje vrača v velikem slogu. Miša Molk bo spet vodila oddajo na RTV Slovenija.

V soboto, 4. februarja 2023, bomo Slovenci v posebni oddaji Misija Liverpool premierno spoznali pesem, s katero nas bo skupina Joker Out zastopala na evrovizijskem odru. Veliko presenečenje večera pa je, da ga bo povezovala Miša Molk. Ime, s katerim močno povezujemo slovenske izbore za pesem Evrovizije. 

Člani Joker Out, sicer dolgoletni navdušenci nad Evrovizijo, že aktivno pripravljajo konceptualizacijo nastopa na velikem evrovizijskem odru, svoja prizadevanja pa bodo v prihodnjih tednih in mesecih usmerili tudi v nastope in krepitev svoje prepoznavnosti po različnih evropskih velemestih. Slišali jih bodo v Madridu, Barceloni, Varšavi in Amsterdamu. »Evrosong že dolgo ni žanrsko opredeljen ali omejen. Ostajamo zvesti sebi, ne glede na to, kje in kdaj nastopamo,« so povedali letošnji evrovizijski predstavniki. K temu so še dodali: »Gremo na zmago! Četudi se to sliši noro, prevzetno ali nemogoče, vemo, da bomo le s tako drznim odnosom dosegli maksimalen izkupiček.«

Foto: Matic Kremžar - joker out

Pot pesmi in skupine

V oddaji bomo sicer spoznali ozadje nastanka pesmi. Predstavili bodo decembrsko ustvarjalno pot članov skupine Joker Out v Hamburg, kjer so posneli angleški album in tudi letošnjo evrovizijsko skladbo. Pred kratkim pa je v Sloveniji nastal tudi videospot, ki si ga bomo gledalci prav tako premierno ogledali v sobotni oddaji.

Bogato dogajanje

Oddaja Misija Liverpool bo poleg glavnih zvezd večera skupine Joker Out gostila tudi številne druge glasbenike, ki so tesno povezani z evrovizijskimi zgodbami preteklih let. Na odru studia 1 Televizije Slovenija bodo nastopili Amaya, LPS, Nuša Derenda in Tomaž Mihelič. V spremljevalnem programu pa bo nastopila tudi kantavtorica Konstrakta, ki je leta 2022 na izboru za Pesem Evrovizije zastopala Srbijo.