favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta dva znana obraza se vračata na male ekrane

27. 1. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
NatasaNaneva_KlemenBucan_KoloSrece_fotomanja

Nataša Nevena in Klemen Bučan - nov voditeljski par foto: Blaž Vatovec

Na male ekrane prihaja kviz znan številnim generacijam. Z njim pa se na male ekrane vračata tudi ta dva znana obraza.

Kviz, v katerem se vrtita sreča in znanje, bo kmalu znova navduševal gledalce! Na Planetu ga bosta v posodobljeni različici predstavila voditelja Klemen Bučan in Nataša Naneva. "Oddaja je pestra, pisana, raznolika," pravi Klemen in dodaja, da bo kviz verjetno marsikoga pritegnil tudi zaradi nostalgije, a bo novo Kolo sreče posneto po izvirnem ameriškem formatu in prilagojeno sodobnim časom: "Tukaj se za nagrado borijo trije tekmovalci, vrtijo kolo sreče, se borijo za črke in s pomočjo črk, ki jih dobijo, sestavljajo besede. Po domače bi rekli, da se igramo vislice."

Stara znanca

Čeprav sta Klemen Bučan in Nataša Naneva povsem nov voditeljski par, sta se takoj odlično ujela tako pred kot za kamero. Oba pa sta sicer že stara znanca slovenskih televizij. "Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene," o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

Nataša Nevena in Klemen Bučan foto: Blaž Vatovec

"Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje," je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša, saj se oba izredno rada šalita, njuni spontani dialogi pa bodo nasmejali tako tekmovalce kot gledalce.

"Ko sem dobila klic, da se Kolo sreče vrača nazaj v Slovenijo in vabilo k sodelovanju, se mi je pred očmi takoj prikazal prizor, kako sva z mami uživali ob gledanju in ugibali besede. Še nikoli se nisem tako hitro odločila in rekla da!" je še povedala Nataša, ki se že veseli premiere na Planetu.

Tudi znani obrazi

Klemen Bučan se spet vrača na Planet TV foto: Blaž Vatovec

Nataša Nevena je pred leti že vodila oddajo Zlati rez foto: Blaž Vatovec

Klemen in Nataša bosta v vsaki oddaji Kolesa sreče gostila tri tekmovalce, med katerimi bo vedno tudi en znan obraz. Gre pravzaprav za igranje vislic, kjer ti pravilna črka prinese denar, pravilno uganjeno geslo pa nagrado. Vse skupaj se začne z uganko, s katero bo določeno, kdo bo prvi zavrtel kolo sreče. Tekmovalci in tekmovalke v prvih štirih krogih zbirajo denar, ki si ga lahko nato najboljši med njimi pribori v zadnji igri, igri za bonus. Poleg zanimivih gostov, ki bodo večkrat poskrbeli za presenetljive razplete, nas bodo zabavali tudi hudomušni pogovori med Natašo in Klemnom, slednji pa bo v oddaji pokazal tudi svoj pevski (ne)talent in znanje pantomime. V oddaji Kolo sreče tako ne bomo le ugibali s tekmovalci ter navijali za svoje favorite, ampak se tudi nasmejali.

prejšnji članek
Otroški napitek za lajšanje kašlja
Zdravje
Otroški napitek za lajšanje kašlja
naslednji članek
Sanjski moški ujet z Arijanno med to aktivnostjo
Resničnostni šovi
Sanjski moški ujet z Arijanno med to aktivnostjo