cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrivamo: To je naslov slovenske evrovizijske pesmi

29. 1. 2023; 10.53
Avtor: K.M.
Misija Liverpool (3)

Joker Out foto: Sašo Radej

Včeraj je v prostorih RTV Slovenija potekalo snemanje oddaje Misija Liverpool, v kateri bomo prvič slišali evrovizijsko pesem skupine Joker Out z naslovom ...

Nekateri izbranci že vedo, kako zveni letošnja slovenska pesem za tekmovanje Evrovizija. Skupina Joker Out jo je včeraj namreč predstavila na snemanju oddaje Misija Liverpool. Širša javnost pa jo bo prvič slišala prihodnjo soboto, 4. februarja na TV Slovenija. Oddajo povezuje ikona slovenskega izbobra za pesem Evrovizije - Miša Molk

Nastanek pesmi

V oddaji bodo gledalci izvedeli vse podrobnosti nastanka letošnje skladbe, s katero se bo Slovenija predstavila na izboru za Pesem Evrovizije, ki jo letos v imenu Ukrajine gosti Liverpool.

Joker Out foto: Sašo Radej

Spremljali bomo decembrsko ustvarjalno pot članov skupine Joker Out v Hamburg, kjer so posneli angleški album in tudi letošnjo evrovizijsko skladbo z naslovom Carpe Diem. Prav tako pa si bomo v oddaji premierno lahko ogledali tudi videospot. Skladba, ki bo na liverpoolskem odru odpeta v slovenščini, ostaja zvesta zvoku skupine Joker Out. Kar so ekskluzivno za naš portal potrdili tudi nekateri prisotni na snemanju oddaje. Carpe Diem je sicer pogosto uporabljen latinski izraz, ki v prevodu pomeni 'Izkoristi dan' ali 'Uživaj dan'. 

Številni gosti

Lanskoletna srbska predstavnica na Evroviziji Konstrakta in voditeljica večera Miša Molk foto: Sašo Radej

Oddaja Misija Liverpool bo poleg glavnih zvezd večera skupine Joker Out gostila tudi številne druge glasbenike, ki so tesno povezani z evrovizijskimi zgodbami preteklih let. Na odru studia 1 Televizije Slovenija bodo nastopili Amaya, LPS, Nuša Derenda in Tomaž Mihelič. V spremljevalnem programu pa bo tokrat z nami tudi kantavtorica Konstrakta, ki je leta 2022 na izboru za Pesem Evrovizije zastopala Srbijo.

prejšnji članek
Od serije Lepo je biti sosed do velike ljubezni
Svet slavnih
Od serije Lepo je biti sosed do velike ljubezni
naslednji članek
Navihano slovo vremenarke Katje Jevšek
Svet slavnih
Navihano slovo vremenarke Katje Jevšek
#nasazenazenska
nasazenazenska