Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

‘Toksična’ Flora Ema Lotrič: Pri njej ni prostora za žensko nevoščljivost

30. 1. 2023; 08.00
Avtor: B.M. / revija Lady
Flora Ema Lotrič

Flora Ema Lotrič foto: Revija Zvezde Lady

Z violinistko Mašo Golob sta priredili uspešnico Britney Spears. 'Priredba se nama zdi filmska, malce spominja na Jamesa Bonda.'

Pevka Flora Ema Lotrič je velika oboževalka nekdanje princese popa Britney Spears, zato se je odločila, da združi moči z violinistko Mašo Golob in skupaj ustvarita glasbeno poslastico. Njeno uspešnico Toxic sta priredili čisto po svoje.

»Priredba je nastala na vajah, ko sva s pianistom Jakobom Zlatinškom malce eksperimentirala, kam bi jo zapeljala. Ravno v tem času sem na dogodku spoznala Mašo, takoj sva se ujeli, postali prijateljici in padla je ideja, da bi pesmi še ona dodala svoj pridih. Navdušeni sva nad izdelkom, priredba se nama zdi filmska, malce spominja na Jamesa Bonda,« ponosno pove Flora Ema.

Še posebej jo veseli, da so ta mogočni izdelek ustvarile ženske, in pohvali kemijo, ki je nastala med njima in režiserko Tjašo Barbo: »Čudovite stvari lahko nastanejo, če si ženske ne mečemo polen pod noge, temveč sodelujemo in se podpiramo.«

Tako kot večina najstnic je tudi simpatična pevka med odraščanjem poslušala Britney Spears. »Žal mi je za vse, kar se ji je zgodilo v življenju, a kljub temu ostaja ikona in še danes se vsem popolnoma zmeša vsakič, kadar žuramo in zaslišimo njeno uspešnico,« se zasmeji Flora Ema, ki tudi sama navdušuje s svojim žametnim glasom. In tega bomo v letu 2023 zagotovo še veliko slišali.

»Poleg priredb si letos končno želim izdati tudi svojo avtorsko pesem. Imam že ideje, demo osnutke, ki čakajo, da se jih zares lotim. Zadnje čase sem bila vpeta v 1001 različno stvar, veliko nastopala, ogromno energije sem posvetila tudi delu na radiu in je zato za glasbo malce zmanjkalo časa. A obljubila sem si, da je končno čas, da luč ugledajo tudi moji srčni projekti, ki mi ne bodo dali miru, dokler jih ne izdam,« je v klepetu za revijo Lady pojasnila glasbenica.

prejšnji članek
Jennifer Aniston trenira po metodi 15-15-15
Svet slavnih
Jennifer Aniston trenira po metodi 15-15-15
naslednji članek
Slovenska plesalka prvič praznovala v moževi domovini
Svet slavnih
Slovenska plesalka prvič praznovala v moževi domovini