Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luce (Botri): njena prava mati živi v Boliviji

30. 1. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Mati hrvaške igralke Ane Uršule Najev, ki v seriji Botri navdušuje v vlogi Luce, si je novo družino ustvarila na drugi strani 'luže'.

Igralka Ana Uršula Najev (25) je zaradi serije Botri (Kumovi) priljubljena tudi v Sloveniji. Upodablja namreč enega izmed glavnih likov Lucije Luce Akrap. Za hrvaško revijo Gloria pa je v zadnjem intervjuju razkrila, da že dolgo želi ločena od svoje matere. Ta si je namreč v bolivijskem Sao Paulu ustvarila novo družino. "Tam živi že deset let, z drugim soprogom in hčerko. Mojo šest let staro sestro sestro Ariano." Ana Uršula je pri materi in njeni družini preživela tudi del dopusta, ki si ga je privoščila med premorom med snemanjem priljubljne serije v začetku tega leta.

Sredi grdih govoric

Iz Bolivije sicer prihaja mož igralkine matere. Med dopustom pa je bila zaradi odročnih predelov večino časa odrezana od dogajanja v domači Hrvaški, saj ni imela dostopa do interneta. Zaradi tega tudi ni vedela, da se je nehote znašla sredi ločitvene drame svojega soigralca Momčila Otaševića, ki v seriji upodablja Janka Gotovca. Več o tem si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Mati odšla, ko je 'Luce' bila še najstnica

Igralkina mati se je v Južno Ameriko preselila, ko je bila Ana Uršula stara šele šestnajst let. A sama na to ne gleda kot nekaj groznega. Celo smešno ji je, ko kdo reče, da je boga, saj je ostala sama. Ob tem namreč pudarja, da ni ostala sama. "V Splitu sem imela svoje življenje. Vzgojena sem bila tako, da sem samostojna, odgovorna. Sanje vsakega srednješolca so, da staršev ni doma. Dedek in babica sta bila zelo blizu, pa sta mi vedno pomagala, ko je bilo to potrebno. Z mamo sem se slišala vsak dan. Vse skupaj pa me je oblikovalo v osebo, kakršna sem danes. Hvaležna sem za vse in ničesar mi ni žal."

prejšnji članek
Slovenska plesalka prvič praznovala v moževi domovini
Svet slavnih
Slovenska plesalka prvič praznovala v moževi domovini
naslednji članek
Nekdanja atletinja Alenka Bikar: Še vedno se borim, a vsaj hodim
Svet slavnih
Nekdanja atletinja Alenka Bikar: Še vedno se borim, a vsaj hodim
#nasazenazenska
nasazenazenska