franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hana gre znova pod nož

2. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Hana Rodić

Tako je Hana videti v teh dneh ... foto: Osebni arhiv

Hana Rodić je sledilcem povedala, da na obrazu ni imela nobenega posega, pojasnila, zakaj je videti tako drugače in razkrila, da jo čaka lepotna operacija.

Izbranka hrvaškega Sanjskega moškega Hana Rodić je odkrito spregovorila o lepotnih popravkih, zaradi katerih je pogosto tarča komentarjev na družbenih omrežjih. V spletnem videu je razložila, da na obrazu ni imela nikakršne lepotne operacije, da pa si ga je spremenila s pomočjo hialuronskih polnil.

»Polnila imam v bradi, na ličnicah in v ustnicah. Pogosto me sprašujete, kakšno količino polnila imam v ustnicah, a na to vprašanje ne vem točnega odgovora,« je v videu priznala Hana in pojasnila, da se je odločila za rusko tehniko vbrizgavanja polnil v usta, saj s to tehniko ohranja bolj naravno obliko ustnic.

Hana je tekom videoposnetka še pojasnila, da že dolgo uporablja polnila ter da posega tudi po lepotnem tretmaju z botoksom, ki ji ga aplicirajo na področje čela. Od lepotnih operacij je imela doslej povečavo dojk, v kratkem pa načrtuje operacijo nosu.

Hana Rodić

Hana Rodić foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Poloni kljub trdemu delu ni uspelo uresničiti sanj
Svet slavnih
Poloni kljub trdemu delu ni uspelo uresničiti sanj
naslednji članek
Nekdanje Playboy dekle prihaja v slovensko oddajo
Svet slavnih
Nekdanje Playboy dekle prihaja v slovensko oddajo