Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja z Urško Pirš po umiku iz medijev?

6. 2. 2023; 09.00
Avtor: N.S. / revija Lady
Urška Pirš

Urška Pirš foto: POP TV

Nekdanja televizijska voditeljica Urška Pirš, ki je vrsto let vodila in urednikovala rubriko Pop In v oddaji 24ur, že od nekdaj rada zajema življenje z veliko žlico.

Po umiku iz medijev se je posvetila družinskemu življenju in je ponosna mama sinu Aronu, ki bo junija praznoval 12. rojstni dan, sama pa priznava, da se počuti najbolj svobodno in izpolnjeno, kadar potuje po svetu in raziskuje tako svetovne prestolnice kot manj znane destinacije.

»Potovanja so me že od nekdaj zelo privlačila. Sama vedno pravim, da sem prvič zares začutila strast do potovanj pri 18 letih, ko sem odletela v ZDA. Zatreskala sem se. Slikovito. Prvi je bil Chicago, sledila je Florida, nato pa me je osvojil New York. Moja duša je brez dvoma tam doma,« je povedala Urška, ki zadnja leta svet raziskuje s sinom – od poljskega Krakova do španske Barcelone. Nazadnje sta mama in sin s prijatelji pred kratkim skupaj raziskovala čarobni jug Italije – Sicilijo.

»Največji otok v sredozemskem morju je bil že dolgo na moji tako imenovani 'bucket listi', tako da sem vesela, da sem Sicilijo končno obiskala v družbi prijateljev in otrok. Moj Aron je že skoraj dvanajstletnik, zato so tudi potovanja zanj zdaj že bolj zanimiva in doživeta,« je za Lady povedala Pirševa, ki se je na raziskovanje Sicilije dobro pripravila. »Vedno se na destinacijo, kamor potujem, dobro pripravim. Tako sem tudi tokrat vse raziskala in kot prava vodnica vse popeljala po znamenitostih, legendah in mitih.«

Urška Pirš

Urška Pirš foto: revija zvezde

prejšnji članek
Borut Pahor presenečen nad odzivom za njegovo katrco
Svet slavnih
Borut Pahor presenečen nad odzivom za njegovo katrco
naslednji članek
Slovenska pevka pristala v bolnici
Svet slavnih
Slovenska pevka pristala v bolnici
#obraziavenija
obraziavenija