900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S to pesmijo se bo Slovenija predstavila na Evroviziji

4. 2. 2023; 08.57
Avtor: K.M.
Misija Liverpool (3)

Joker Out foto: Sašo Radej

Joker Out nas bodo maja v Liverpoolu zastopali s pesmijo Carpe Diem, ki jo lahko slišite v prispevku. Kakšno je vaše mnenje o slišanem?

Skupina Joker Out je danes v oddaji Misija Liverpool prvič in uradno predstavila pesem, s katero nas bodo maja zastopali na izboru za pesem Evrovizije v Liverpoolu. Fantje so pesem Carpe Diem decembra posneli v nemškem Hamburgu. Javnosti pa so jo uradno predstavili na današnji večer, čeprav so oddajo, ki jo je vodila Miša Molk snemali že prejšnji vikend. Tako so pesem v resnici nekateri slišali že pred tednom dni. 

In prvi odzivi? Tisti, ki so pesem slišali že pred dnevi, so nam zaupali, da je več ali manj v slogu skupine, kar je poudaril tudi Bojan Cvjetićanin.

Kaj o pesmi mislijo slovenski glasbeniki? 

"Dober je tak plesen refren. Všeč mi je. Top, kratko in jedrnato. Plavi orkestar sreča Arctic Monkeys," je po prvem poslušanju o pesmi povedal Hamo. Blaž Švab je dodal, da mu je zelo všeč in fantom zaželel, da ostanejo pogumni. "Super komad. Dobro da so ostali zvesti sebi, svojemu bandovskemu aranžmaju," pa je poudarila Neisha.

Kakšno pa je vaše mnenje? 

prejšnji članek
BQL in Polkaholiki ujeti v zakulisju
Svet slavnih
BQL in Polkaholiki ujeti v zakulisju
naslednji članek
Ceca poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof
Svet slavnih
Ceca poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof