nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Petra Zore: Slovenija je specifičen glasbeni trg

10. 2. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
bombshell 1

Petra Zore foto: Arhiv izvajalcev

Petro Zore je širša javnost spoznala tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, sicer pa je tudi pevka skupine Bomb Shell in učiteljica razrednega pouka.

Petro smo povprašali o tem, kako se na slovenski glasbeni sceni znajde njena skupina Bomb Shell, ki si utira lastno pot z lastnim tempom. "Vsekakor veljamo za skupino, ki ne išče bližnjic in iskreno dela to kar res verjame. Zaradi tega mogoče naši koraki proti vrhu niso vedno najhitrejši, so pa vsekakor stabilni. Slovenija je specifičen glasbeni trg. In tudi, ko smo se predstavili inženirjem v Parizu, ki so nam pomagali z zvokom albuma, so bili mnenja, da si zaslužimo dosti več, kot nam trenutno ponuja slovenski trg," nam je zaupala pevka, ki smo jo dodobra spoznali tudi v peti sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas. 

Petra Zore foto: Zupančič design

Ji je šov pomagal v glasbeni karieri? "Lahko bi rekla, da sem z oddajo opozorila nase vse tiste poslušalce, ki me prej niso poznali iz glasbenih odrov. Oddaja mi je pomagala v smislu publicitete. Pomagala pa mi je tudi, da sem spoznala kaj vse lahko naredim s svojim glasom. Spoznala pa sem tudi, da sem sposobna prav dobro odplesati tudi kakšen plesni vložek."

Petra Zore pa je sicer tudi predana učiteljica razrednega pouka. Kako kombinira dve različni karieri in kako na njeno glasbo gledajo njeni učenci? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Špela Jereb je otrok poletja
Svet slavnih
Špela Jereb je otrok poletja
naslednji članek
Paraliza spanja: Ko ponoči nastopita groza in panika
Zdravje
Paraliza spanja: Ko ponoči nastopita groza in panika