901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Marko Stanković predstavlja svojo prvo pesem v slovenščini

7. 2. 2023; 06.30
Avtor: PR
Marko Stanković

Marko Stanković foto: Promo foto

Simpatični mladenič, ki smo ga lansko sezono spoznali v šovu Slovenija ima talent, se je znova odločil osvojiti srca nežnejšega spola. Tokrat svetu predstavlja novo pesem, ki ji je nadel ime Pesmi najine.

Čeprav se je po izidu njegove Malo malo vode , ki jo je izdal v srbohrvaščini, zdelo, da se bo pevec držal hitrejših ritmov, je tokrat presenetil s čustveno balado, ki govori o zapravljeni priložnosti v ljubezni, prilaga pa ji tudi videospot, ki je nastal iz pod rok Max Visuals produkcije. 

Videospot so posneli kar v okolici prestolnice, kjer je Marku družbo delala postavna blondinka in fotomodel, Hana Klaut.       

Pod besedilo se tokrat podpisuje sam, a pravi, da je takšna besedila veliko lažje napisati in zapeti, kot pa izkusiti na svoji koži.  “Glasbeniki navdih za pisanje običajno najdemo v tistih, za nas manj prijetnih dogodkih, velikokrat pa si moramo ustvariti lik, ki doživlja čustveno bolečino in se nato postaviti v njegovo kožo, kar pa pri procesu ustvarjanja ni vedno najlažje. Nisem prepričan če bi lahko take vrste ljubezen zares sprejel ali prebolel”, prizna.              

27-letni Marko je poslušalce odprtih ust pustil že po avdicijskem nastopu, kasneje pa je navdušil še z energičnim in emocijami polnim polfinalnim in finalnim performansom, pri katerem mu je zmaga ušla za las, pravi. 

“To me ni ustavilo. To, da sem se prijavil v šov je bila zame krasna izkušnja in dobra odskočna deska. Moram priznati, da močno spoštujem slovenski jezik in kulturo, najbolj pa me seveda navdušuje glasba. Zato smo se z ekipo odločili, da bomo žrtvovali nekaj neprespanih noči in si tu in tam šli rahlo na živce, jaz pa sem tako še malo zvadil mojo slovenščino (smeh),” ob tem pa še doda, da je to šele začetek in da za svoje poslušalce pripravlja še veliko glasbenih poslastic.

prejšnji članek
Luka Dončić delil video nežnih trenutkov z očetom
Svet slavnih
Luka Dončić delil video nežnih trenutkov z očetom
naslednji članek
Voditeljica Špela Močnik je pobegnila na toplo
Svet slavnih
Voditeljica Špela Močnik je pobegnila na toplo