Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: 'Matija' na ulici doživljala čudaška srečanja z oboževalci

7. 2. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
mirna-mihelčić

Mirna Mihelčić foto: Nova TV

Igralka Mirna Mihelčić je leta 2022 nenadoma postala hrvaška zvezda. Če je poprej ljudje na ulici niso prepoznavali, se je z začetkom predvajanja serije Botri vse čez noč spremenilo.

Za igralce preprost sprehod po ulici ni videti tako, kot za običajne sprehajalce. Da zna biti slednje kar precej čudaško, je po predvajanju serije Botri (Kumovi) ugotovila Mirna Mihelčić, ki v seriji upodablja zadržano Matijo.

»Ja, precej me prepoznavajo. To je bilo sprva zelo čudno … Recimo nekoga srečaš, pa te zelo dolgo gleda, postane neprijetno, ne veš zakaj strmi vate, potem pa te vpraša: 'A se mi od nekje poznamo?', ti pa rečeš tisto neumno reč: 'Ja, s televizije',« je igralka obudila spomine na obdobje, ko so na hrvaški televiziji pričeli predvajati uspešnico.

Mirna Mihelčić foto: Nova TV

Danes Mirni ni več neprijetno, ko srečuje oboževalce. Ravno nasprotno: »Super je. Zelo imam rada, ko stopijo do mene in ko želijo malo poklepetati. To je zelo lepo,« je v intervjuju ob pričetku predvajanja druge sezone dejala igralka, ki je z vlogo Matije pustila tako močan vtis, da je prejela nominacijo za medijsko nagrado 'Večernjakova vrtnica' v kategoriji nov obraz leta.

prejšnji članek
Fehtarji bodo s harmoniko na noge spravili Hrvate
Svet slavnih
Fehtarji bodo s harmoniko na noge spravili Hrvate
naslednji članek
Blažu Kričeju Režeku uresničili še ene sanje
Svet slavnih
Blažu Kričeju Režeku uresničili še ene sanje