zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Joker Out o negativizmu slovenskih komentarjev

22. 2. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Joker Out

Joker Out foto: Sašo Radej/M24

Slovenski predstavniki na Evroviziji so ž opazili, da je v slovenskem prostoru več negativnih komentarjev in žaljivih sporočil kot v širšem evropskem prostoru.

S člani skupine Joker Out smo govorili kmalu zatem, ko so javnosti predstavili pesem Carpe Diem, s katero nas bodo maja zastopali na izboru za Pesem Evrovizije. Seveda nas je zanimalo, če so si že ogledali odzive in kakšni so ti bili. "Uradni »reaction« videoposnetki so fenomenalni, komentarji spodaj so zel odobri. Na uradni Eurovision lestvici smo zaenkrat tretji ... Zaenkrat je v redu. Ljudje, ki so z Evrovizijo povezani že dlje časa, so nam rekli, da je odziv res lep," nam je zaupal pevec skupine Bojan. Kris pa je k temu dodal: "Evrovizijski oboževalci imajo veliko bolj konstruktivne debate o našem nastopu kot slovenski komentatorji."

Fantje se sicer zavedajo, da ne morejo biti všeč vsem, tudi v slovenskem prostoru ne. Delajo pa predvsem glasbo, ki jo čutijo oni. "Nikoli nismo delali zato, da bi bilo drugim všeč. Ljudje, ki so nas začeli poslušati v Sloveniji, so to naredili zato, ker jim je kul to kar delamo. Za Evrovizijo ne bomo delali nič drugače in se že najdejo ljudje, ki jim je to všeč, zato moramo ta vlak samo peljati naprej v tej smeri."

prejšnji članek
Žan Serčič si v roku 10 let želi otrok in žene
Svet slavnih
Žan Serčič si v roku 10 let želi otrok in žene
naslednji članek
Parni valjak: bo ta mlad pevec nadomestil Akija
Svet slavnih
Parni valjak: bo ta mlad pevec nadomestil Akija