nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Gorenjak že nekaj časa ni več samska

22. 2. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
tina-gorenjak, kolo-sreče

Tina Gorenjak v oddaji Kolo sreče foto: Planet TV

Igralka je presenetila z novico, da se je poslovila od samskega stanu. Ne jezite se zaradi nedavne izjave, v kateri hrepeni po partnerski ljubezni, tole je bilo namreč nepričakovano presenečenje tudi zanjo …

Voditelj oddaje Kolo sreče, Klemen Bučan, je gostjo Tino Gorenjak tekom mimobežnega vprašanja o delu pobaral, ali je še vedno srečno samska, igralka pa je ob tem presenetila z nepričakovanim odgovorom.

»Predstavo Večno samska seveda še vedno igram, bi se pa zelo zlagala, če bi rekla, da sem še vedno tako zelo večno samska. Ja, tako, zdaj ti to prvi veš, ne nobenemu povedat,« je smeje se razkrila Tina, ki se letos še posebej veseli pomladi, saj tedaj izide tudi njen knjižni prvenec.

Tina Gorenjak in voditelj Klemen foto: Planet TV

In ravno med pogovorom o osebnoizpovedni knjigi je pred dvema tednoma za revijo Lady dejala, da je v življenju sicer srečna, a da ji manjka pika na i – partnerska ljubezen. Je torej povsem sveže pomahala v slovo samskemu stanu ali je do te spremembe prišlo že ob zaključevanju knjige?

»Zanimivo je, da sem knjigo tako zastavila, da se konča z morda novim začetkom. In potem se mi je to pravzaprav nekako zgodilo … Kar je smešno, da včasih nekaj razmišljamo, si želimo …,« je Tina malce zmedeno skušala ubesediti misel, da nas lahko močne energije pripeljejo do uresničitve želja.

A da razjasnimo, zakaj se izjave za različne medije ne ujemajo, naj vam razkrijemo, da so oddajo Kolo sreče posneli že v mesecu decembru 2022. Ali se je igralkih status v zadnjih mesecih spremenil, za enkrat ni znano.

Tina Gorenjak v oddaji Kolo sreče foto: Planet TV

prejšnji članek
Gorenjska banka s finančnimi rešitvami za slovenske izvoznike
Moda&Lepota
Gorenjska banka s finančnimi rešitvami za slovenske izvoznike
naslednji članek
Primož Peterka iskreno o tem, kako živi danes
Svet slavnih
Primož Peterka iskreno o tem, kako živi danes