pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po težkem obdobju sta se znova zaljubila

14. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Natalija Verboten, Dejan Bojič

Natalija Verboten, Dejan Bojič foto: M24.si

Natalija Verboten pravi, da je njen soprog Dejan zelo ljubeč, kar sicer pokaže na čisto svoj način. 'Seveda pa vedno ne cvetijo rožice, padci se zgodijo v vsaki zvezi.'

Kakšna je skrivnost uspešnega dolgoletnega razmerja pevke Natalije Verboten in njenega soproga Dejana?

"Moj mož je hkrati moj najboljši prijatelj, in če bi še enkrat izbirala, bi se ponovno odločila zanj. Pri njem občudujem marsikaj – je zelo ljubeč (to sicer pokaže na čisto svoj način), zaščitniški, pripaden, odločen, vztrajen, prizemljen, zrel, direkten, odgovoren, duhovit …  Seveda se občasno spreva, brez tega si partnerstva ne znam predstavljati, in kadar se, je to precej naglas, ker sva oba temperamentna, si pa seveda sproti z drobnimi, prijaznimi vsakdanjimi pozornostmi izkazujeva ljubezen (rada mu spečem skutino pito z višnjami, ki jo obožuje, on mi vedno pridrži vrata, kadar kam greva, vedno nosi vrečke, kadar nakupujeva ...)," je v klepetu za revijo Jana razkrila pevka in v nadaljevanju pojasnila, kako z leti sem opaža, da je tudi humor v zvezi zelo pomemben.

Natalija Verboten, pevka: Moj mož je hkrati moj najboljši prijatelj foto: Osebni arhiv

"Dejan ima prirojen smisel za humor in me včasih, ko se jezim, s pripombo v svojem stilu čisto razoroži in se niti ne morem več delati, da sem jezna, ker me spravi v smeh."

Dež in sonce

"Seveda pa vedno ne cvetijo rožice," razloži pevka in nadaljuje z mislijo, da se padci zgodijo v vsaki zvezi. "Pri naju, na primer, pred leti, ko sta bila sinova še zelo majhna, dela je bilo veliko, tako doma kot v podjetju (sva solastnika skupnega podjetja), in je bil pritisk prevelik, bila sva neprespana, velikokrat sva se sprla. Spomnim se, da smo šli nekega dne na krajši izlet, vmes smo se oglasili še v trgovini in Dejan je prodajalki na blagajni povedal vic, se šalil z njo. Takrat sem ga ponovno videla v luči kot že dolgo ne in pomislila, uau, pa saj moj mož je res zabaven. Po nekaj letih sva na to malo pozabila, sploh zaradi divjega tempa dela, stresa, otrok ...  Po tem dogodku sva se pogovorila, si spet redno začela jemati čas samo za naju, se na novo zaljubila, odkrila in spet so preskočile iskrice. Zdaj je še lepše, ampak na drugačen način. Seveda v zvezi/zakonu ne gre brez velike mere potrpežljivosti, razumevanja, sprejemanja kompromisov in vzajemnega spoštovanja," je strnila misli Natalja in za konec poudarila, da srečno razmerje ne pade z neba - zanj je treba vsak dan sproti delati in se zanj truditi.

Več receptov za uspešno razmerje vas čaka v novi številke revije Jana.

Izšla je nova številka revije Jana. Vabljeni k branju! foto: revija Jana

prejšnji članek
Slovenski smučarski skakalec bo izdal glasbeni album
Svet slavnih
Slovenski smučarski skakalec bo izdal glasbeni album
naslednji članek
Zaljubljeni Jože Potrebuješ, ko še ni bil poročen
Svet slavnih
Zaljubljeni Jože Potrebuješ, ko še ni bil poročen