sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Glasbeniki pravijo, da so malo odpičeni

15. 2. 2023; 09.00
Avtor: PR
fehtarji pr bajta

Til Čeh in Fehtarji foto: PR BAJTA

Iz šale se je rodilo skupno sodelovanje. Preverite, kaj so zakuhali Fehtarji in pevec Til Čeh ...

Schatzi, ki so ga Fehtarji prvič zaigrali in predstavili decembra prejšnje leto, z njim pa napovedali svojo novo turnejo SCHATZI TOUR, je v samo treh tednih dosegel milijon ogledov na portalu YouTube, neverjetni uspeh pa žanje tudi na njihovih koncertih.
"Vedeli smo, da imamo nekaj dobrega, ampak Schatzi je res presegel vsa naša pričakovanja in zato mu dodajamo še en apres-ski komad z naslovom Sir," povedo fantje iz skupine Fehtarji in dodajo: "Fehtarji se odlično počutimo na smučiščih, uživamo na koncertih naše turneje Schatzi tour in mislimo, da bo Sir našo turnejo naredil še boljšo in še bolj energijsko nabito."

Fantje so se hitro ujeli

Fehtarji in Til so se spoznali na snemanju enega izmed njihovih videospotov. Kot pravi Til, so se zelo hitro ujeli, saj so vsak po svoje malo odpičeni. "Večkrat smo se šalili, da moramo nekoč skupaj posneti duet, in po parih mesecih je moj manager Raay naredil komad, ki je bil daleč od vsakdanjega. Tako so se naše šale prelevile v dejanja in danes vam predstavljamo 'Sir'," pojasnjuje Til in dodaja, da se ima s člani zasedbe vedno noro dobro.

"V veliko čast mi je, da imam od danes naprej duet s trenutno najbolj vročim narodno-zabavnim bandom pri nas in še kar ne morem verjeti, da sem prav jaz tisti, s katerim si Fehtarji delijo njihov prvi solo duet. Energije med nami so preprosto stekle, nič nismo naredili na silo in verjamem, da bodo našo pristnost začutili tudi poslušalci," je sklenil pevec, ki je ponosen na njihov končni glasbeni izdelek.

"Pesem nima našega tipičnega zvena, preizkušamo nov teren in zato je sodelovanje s Tilom odlična priložnost, da razširimo naš repertoar. Vsi imamo radi sneg, obožujemo smučanje in ljubimo slovensko glasbo. Odlična kombinacija, kajne," pa so o novi pesmi povedali Fehtarji.

prejšnji članek
Gledalci ne veste, kaj se je zgodilo Jasmini
Resničnostni šovi
Gledalci ne veste, kaj se je zgodilo Jasmini
naslednji članek
Skrivnostni pevci bodo navduševali z divjimi priredbami
Svet slavnih
Skrivnostni pevci bodo navduševali z divjimi priredbami