stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brata Luke Seška strast spremenila v posel

21. 2. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Luka sešek z bratoma

Bretje Sešek foto: Osebni arhiv

Luka je ponosen na mlajša brata, ki sta sklenila v roke vzeti škarje in si sama urezati pot v boljšo prihodnost. Da bosta v poslovni zgodbi uživala, ni nobenega dvoma!

Saj poznate priljubljeno misel o tem, da kdor dela to, v čemer zares uživa, nikdar zares ne dela. No, ja, slednje kakopak ne pomeni, da na poti do uspeha ne bomo pretočili znoja, bo pa stiskanje zob zagotovo manj boleče, kot pa če bi se do uresničevanja ciljev pognali s črepinjami pod stopali.

Brata Sešek

Iz povsem spontanega zanimanja se je pričela razvijat tudi zgodba bratov Sešek, ki sta včeraj tudi uradno razglasila odprtje brivnice, ki se, kot pravita, ponaša z noro natančnimi brivci.

»Res sem ponosen na Miha in Jana. Mihc je pred leti, iz radovednosti, prijel škarje in mašinco in začel ustvarjat. Takoj nam je bilo jasno, da ima talent, mirno roko in smisel za frizure! Zdaj je to ratala njegova strast. Takoj za njim še Jan in evo ga, prva brivnica je tle! Fanta, vse najboljše na novi poti. Naj vama rata k svina! Vajin 'tavelik' ponosen brat!« se kreativne poslovne poti mlajših bratov veseli pevec, ki prav tako uživa pri ustvarjanju svoje glasbene kariere. Če potegnemo črto, vsi trije bratje skrbijo za dobro voljo. Luka riše nasmehe pod odrom, Miha in Jan pa v ogledalu.

prejšnji članek
Primož Peterka: Uspeh je imel veliko ceno
Svet slavnih
Primož Peterka: Uspeh je imel veliko ceno
naslednji članek
Jan Plestenjak iskreno: Bolečini pustim, da kljuje po meni
Svet slavnih
Jan Plestenjak iskreno: Bolečini pustim, da kljuje po meni