stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danijela podarila srce kriminalističnemu inšpektorju

2. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Danijela Martinović

Danijela Martinović foto: Marko Vavpotič

Hrvaška pevka Danijela Martinović je potešila radovednost oboževalcev in z javnostjo delila svojo nenavadno ljubezensko zgodbo.

Po bolečem razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom, je tudi Danijela Martinović našla srečo v ljubezni. Da jo je očaral moški, ki dela na policiji, se je šušljajo od začetka leta, ker pa je veliko časa preživela v Sloveniji, so se pojavila tudi namigovanja, da naj bi bila v razmerju s Slovencem.

Govorice je sedaj pevka zatrla v intervjuju za revijo Gloria, prvič je namreč javno spregovorila o ljubezenski zgodbi, ki malce diši po filmskih in knjižnih romancah. Kot je pojasnila, je njeno srce osvojil 49-letni kriminalistični inšpektor Josip Plavić.

»Najino prvo srečanje se je zgodilo pred približno letom dni, ko je odvetnica v mojem imenu podala prijavo spletne kraje identitete. Primer je bil hitro rešen, nato pa se je začela razvijati najina zgodba. Vse se je začelo z nenačrtovanim telefonskim klicem, ki se je kot kaže moral zgoditi. Po tem, ko sva se spoznala, sva se veliko pogovarjala in počasi pričela opažati, da si deliva enake vrednote, poglede na iživljenje in svet, pa tudi nekatere sanje,« je v klepetu za revijo pojasnila Danijela.

Danijela Martinović

Danijela Martinović foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Pri Žanu in Meri se je zataknilo
Odnosi
Poroka na prvi pogled: Pri Žanu in Meri se je zataknilo
naslednji članek
Saša Einsiedler postala babica: Počutim se čudovito
Svet slavnih
Saša Einsiedler postala babica: Počutim se čudovito