palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Poroka na prvi pogled: Pri Žanu in Meri se je zataknilo

2. 3. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Žan in Meri

Žan in Meri foto: edit: njena.si, Planet TV

Njuna zasebnost razkriva ovire, zaradi katerih je težko najti skupno pot. Je eksperiment obsojen na propad ali še obstaja upanje?

Strokovnjaki eksperimenta Poroka na prvi pogled so ocenili, da ima Žan ogromno lastnosti, ki bi lahko ustrezale Meri, hkrati pa so imeli pomisleke glede njunega raznolikega pogleda na uživanje alkohola. Kljub temu je pretehtala odločitev, da bi lahko Žanova vedra in odprta narava pozitivno vplivala na zadržano Meri, ki si želi spremeniti vzorce iz preteklosti. A teorija v praksi žal ni zaživela, saj je med ženinom in nevesto prevelik razmak tako na področju življenjskega stila, kot čustvovanja, vrednot, odnosa do življenja in na splošno pogleda na svet.

Žan je denimo mlad, glasen, komunikativen moški, ki se rad zabava in uživa življenje. Ljubo mu je druženje, tudi ob kozarčku, rad pleše, se smeji in neobremenjeno klepeta. Meri v eksperiment prinaša popolnoma drugačno zgodbo, saj ima za seboj težko preteklost, ki je na njej pustila nemalo sledi. Zaradi težav z drogo, alkoholom in nasilnimi partnerskimi razmerji je odstrla popolnoma novo poglavje, v katerem stremi k bolj mirnemu in zdravemu načinu življenja. 29-letnica je zaprte, introvertirane narave, pri ustvarjanju odnosov je previdna in nezaupljiva, kar pa mimobežne laži seveda le še poglabljajo. To je tudi razlog, da bi ob sebi potrebovala zrelega, zanesljivega in potrpežljivega moškega, ob katerem bi se počutila varno, ljubljeno in sprejeto z vsemi nevidnimi ranami, ki jih je na njeni duši pustilo življenje.

Meri sicer v Žanu vidi nepopisan list, ker je brez težke prtljage, bi morda lahko v njen svet prinesel vedrino. Žal pa so ovire prevelike, da bi zmogla spustiti zidove, Žanu pa tudi vse opazneje bledi potrpljenje, saj si v življenju želi predvsem neobremenjenih in lahkotnih odnosov. Kaj menite, kako se bo razvila njuna zgodba?

Meri in Žan

Meri in Žan foto: Planet TV

prejšnji članek
Kakšno izobrazbo ima partnerka predsednika vlade Tina Gaber?
Svet slavnih
Kakšno izobrazbo ima partnerka predsednika vlade Tina Gaber?
naslednji članek
Danijela podarila srce kriminalističnemu inšpektorju
Svet slavnih
Danijela podarila srce kriminalističnemu inšpektorju