Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

To so najbolj priljubljene spolne igračke

18. 2. 2023; 02.00
Avtor: Gorazd Doninko Srakar / revija Bodi zdrava
orgazem

Priznajte si, da ste spolno bitje. foto: Thinkstock Photos

Zdrava spolnost je zagotovo več kot »le« prakticiranje varne spolnosti, predvsem je pomembno, kako v njej vidite sebe, da v njej res uživate in predvsem, da si mirne vesti priznate, da ste spolno bitje.

Na dileme, ali so spolna poželenja »normalna« ali ne, vplivajo medicina, pravo, kultura in religija, »normalno« pa je precej širok pojem in jasnih meja med normalnim in nenormalnim ni. V neki družbi so nekatera vedenja opredeljena kot nekaj povsem običajnega, medtem ko so enaka v drugi družbi nenavadna ali neustrezna. Zato se raje vprašajmo, kaj je zdrava spolnost. Zagotovo več kot »le« prakticiranje varne spolnosti, predvsem je pomembno, kako v njej vidite sebe, da v njej res uživate in predvsem, da si mirne vesti priznate, da ste spolno bitje. Da spolnost potrebujete. Če vas prepogosto »boli glava«, v spolni odnos pa privolite le zato, da bi ustregli partnerju, da ne bi skakal čez plot, pri čemer ste na orgazem pozabili že pred leti, to verjetno pomeni, da ste zaradi nečloveškega hitrega tempa življenja izgoreli, da je vaša nadledvična žleza, milo rečeno, utrujena. Preden se odločite znova zanetiti iskre v postelji, se je seveda treba konkretno spočiti, obležati, če je potrebno, potem pa stvari vzeti v svoje roke. Tako ali drugače. In ni še prepozno!

Uživajte v sproščeni spolnosti foto: Dreamstime

- Vibracijski jajček z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki ima tudi do 10 vibracijskih različic, lahko upravljate sami ali v družbi, ki je od vas lahko oddaljena tudi do deset metrov.

- Metuljček, majhen, a učinkovit stimulator klitorisa, diskreten, predvsem pa tih in kot tak primeren za kjer koli in kadar koli.

- Zajček z dvema motorčkoma poskrbi za hkratno stimulacijo G-točke in klitorisa, za dvojno zadovoljstvo pa je treba pritisniti samo enkrat.

- Analni vibrator z obročkom za penis je zasnovan za popoln užitek slehernega moškega, saj zagotavlja stimulacijo prostate in presredka hkrati, nameščen erekcijski obroček pa pomaga pri doseganju močnejših in dolgotrajnejših erekcij.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Izšla je nova številka revije Bodi zdrava! Vabljeni k branju! foto: revija Bodi zdrava

prejšnji članek
Kaj storiti, če razkuhate testenine?
Kulinarika
Kaj storiti, če razkuhate testenine?
naslednji članek
Magnifico in Rok 'n' Band napolnila ptujsko karnevalsko dvorano
Svet slavnih
Magnifico in Rok 'n' Band napolnila ptujsko karnevalsko dvorano
#obraziavenija
obraziavenija