Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralka iskreno o hitrem zaljubljanju

4. 3. 2023; 05.00
Avtor: Te.P / revija Lady
anja novak

Igralka Anja Novak foto: revija zvezde

Do zdaj so pri prekinitvi zveze vedno partnerji prevzeli to čast, Anja Novak pa obljublja, da se bo poboljšala in jih bo od zdaj dalje končevala ona.

Igralka Anja Novak trenutno v Slovenskem mladinskem gledališču navdušuje v uprizoritvi Ljubimki avstrijske nobelovke Elfriede Jelinek. Ta v središče postavlja mladi ženski Paulo (Anja Novak) in Brigitte (odlična Lara Vouk). Obe sanjata o tem, da bi izboljšali svoj socialni položaj, edino pot za to pa vidita v ljubezni z moškim. Režiserka Nina Ramšak Marković se je pri predstavi osredotočila na idejo romantične ljubezni kot enega izmed ključnih pogojev za reprodukcijo sveta, v katerem živimo. Anji se sicer ta zdi čudovita, ne pa tudi realna.

»Ideja romantične ljubezni je krasna ideja. Romantična ljubezen je najbolj idealna oblika ljubezni. Živeti za uresničitev romantične ljubezni je najlepše stran vrženo življenje. Sama pa verjamem v ljubezen, ki presega romantične iluzije,« razkriva Anja, ki se lahko zaljublja hitreje, kot je Niki Lauda vozil svoje avtomobile, in počasneje, kot rastejo drevesa.

»Odvisno od tega, v kateri fazi ovulacije sem, če ovuliram,« pojasnjuje igralka. Najbolj jo privlačijo odprti, senzibilni ljudje s smislom za humor, najmanj pa ljudje, polni predsodkov.

Anja Novak

Anja Novak foto: revija zvezde

prejšnji članek
Tina Gorenjak se jim ne more upreti
Svet slavnih
Tina Gorenjak se jim ne more upreti
naslednji članek
Zaskrbljujoče: Debelost prebivalstva narašča
Zdravje
Zaskrbljujoče: Debelost prebivalstva narašča