franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žan Serčič na kavi z legendarno modrooko pevko

10. 3. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
zan sercic - sz

Žan Serčič foto: Šimen Zupančič

Žan jo že dalj časa občuduje, ona pa je tudi opazila njegov talent. Po naključju smo izvedeli skrivnost, ki je zagotovo niste pričakovali.

Pred dnevi je Žan Serčič med sproščenim klepetom za svet24 prejel vprašanje, s kom bi si želel posneti duet. Mladi glasbenik je brez omahovanja presenetil z odgovorom, da bi si želel zapeti skupaj z Marto Zore. Ko smo s tem podatkom pobarali legendarno modrooko pevko, nam je smeje se zaupala, da s tem ni le seznanjena, pač pa da z Žanom že kujeta načrte.

»Veste, Žan je že pred časom izrazil 'občudovanje do mene' in sicer v oddaji Zajtrk pr'Andreji. Po tem sva se dvakrat dobila na kavi in ugotovila, da imava podobne poglede na glasbo, pa tudi, da si želiva sodelovati. Na teh druženjih ob kavi sva se odlično ujela in ugotovila, da je med nama prava energija. Tudi isti fitnes obiskujeva, on v Ljubljani, jaz v Kranju,« se smeji Marta in pripomni, da je Žanovo delo opazila še preden je on do nje javno izrazil občudovanje.

»Super glasbenik je! Oba se veseliva sodelovanja,« pokima, nas pa seveda zanima, kdaj nas bosta razveselila s skupnim hitom. »Letos imava oba še kup svojih projektov, v naslednjem letu pa načrtujeva sodelovanje.«

No, to je pa res presenetljiva novica. Komaj čakamo, da vidimo in slišimo združitev dveh glasbenikov, ki vsak na svoji karierni poti pušča velik pečat v svetu slovenske glasbe.

Marta Zore

Marta Zore foto: Aleksandra Saša Prelesnik / AML

prejšnji članek
V Cityparku razstava motorjev, pokušina piva in poslikava teles
Moda&Lepota
V Cityparku razstava motorjev, pokušina piva in poslikava teles
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Detajl, ki razkriva ozadje ceremonije
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Detajl, ki razkriva ozadje ceremonije
#obraziavenija
obraziavenija