nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lara Jankovič namesto Nine Ivanič

11. 3. 2023; 06.00
Avtor: N.S./Revija Lady
Lara Jankovič

Lara Jankovič foto: M24/Sašo Radej

Lara Jankovič po novem poje, pleše in igra v Vročici. Stopila je v čevlje Nine Ivanič.

Tri dame iz Špasove glasbene komedije Vročica – Irena Yebuah Tiran, Špela Grošelj in Nina Ivanič – so vse od septembrske premiere navduševale gledalce, pred dnevi pa se je razvedelo, da naj bi igralko Nino Ivanič zaradi daljše bolniške odsotnosti zamenjala igralka in šansonjerka Lara Jankovič, ki je vlogo v Vročici naštudirala v šestih dneh. »Čez noč sem dobila ponudbo, prebrala besedilo in bila navdušena. Žal mi je, da septembra nisem uspela priti na premiero, saj sem imela takrat predstavo, sem pa dobila posnetek predstave in bila navdušena. Vse pesmi v predstavi sem praktično poznala, tako da sem imela olajšano delo, tudi če nisem poznala vseh besedil od začetka do konca. Tudi kabarejski slog koreografinje Anje Robida mi je blizu, zato sem uživala vsako sekundo,« je samo za Lady priznala Lara, ki je vmes zbolela za trebušno virozo.

Zasedba nove predstave Vročica - Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran, Špela Grošelj foto: Irena Yebuah Tiran

»Med študiranjem vloge me je zvilo v želodcu, imela sem vročino in krče. Iz postelje sem gledala posnetek predstave in se vseeno učila. Po treh dneh viroze smo se dobili v gledališču in imeli prvo skupno vajo, z Ireno in Špelo pa smo se v trenutku ujele. Vesela sem, da sta me res lepo sprejeli in da smo takoj postale super trio. Lahko rečem, da smo potrebovale natanko 22 minut, da smo se res povezale. Bili sta mi v veliko podporo že na prvi vaji in res sem jima iz srca hvaležna,« je še priznala Lara, ki je prejšnji konec tedna z Ireno in Špelo odigrala že dve predstavi.

»Vskok v takšno predstavo ni mačji kašelj, saj je treba peti, plesati in igrati. Veliko je detajlov na odru, in čeprav sem si rekla, da bom potrebovala en mesec, da vse usvojim, mi je nekako uspelo v enem tednu. Prva predstava je bila v Mariboru, po aplavzu sodeč pa verjamem, da sem se dobro izkazala.«

prejšnji članek
Vili Resnik je ponosen na sina
Svet slavnih
Vili Resnik je ponosen na sina
naslednji članek
Zvezdnica serije mama pojasnila, zakaj je po potresu izginila
Svet slavnih
Zvezdnica serije mama pojasnila, zakaj je po potresu izginila