mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Legendarni Dean On The Mike kar na šestih postajah hkrati

20. 3. 2023; 10.00
Avtor: P.R.
Dean On The Mike

Dean On The Mike foto: Anže Krže

Ljubitelji norih DeeJay Time zabav boste prišli na svoj račun, saj bo oddaja DeeJay Time Special zdaj hkrati predvajana na kar šestih radijskih postajah hkrati!

V petek, 24. marca, ob 20.00 bo šest radijskih postaj prvič istočasno predvajalo oddajo DeeJay Time Special! Tako pa bo nato vsak petek, od 20.00 do 22.00. Program bo povezoval kdo drug kot legendarni voditelj Dean On The Mike. Program, ki bo potekal v živo, boste lahko hkrati ujeli na Radiu Antena, Radiu Celje, Radiu Kranj, Radiu Krka, Radiu Robin in Radiu Salomon. »Malo bomo obujali spomine. Malo bomo pogledali, kaj je sedaj popularno in na kaj se pleše sedaj, zasukali bomo kakšno glasbeno željo, ko bo prava priložnost, bomo seveda z veseljem nagrajevali in tudi gostili,« pa ob tem obljublja Dean On The Mike. 

Ljubitelji legendarne oddaje boste torej prišli na svoj račun. Vsak petek od 20.00 do 22.00 na kar šestih radijskih postajah po Sloveniji istočasno! Plesali boste od Gorenjske do Štajerske, Dolenjske in Primorske. Dance zvezda devetdesetih, pevka Sandra Klemm Sendi, katere pesem Nemirna kri se je neštetokrat predvajala na radiu Salomon in ki jo je Sendi prav tako neštetokrat zapela na koncertih DeeJay Time, se prav tako veseli oddaje: »O, super! To je lepa novica. Zdi se mi super ideja, ker je veliko povpraševanja po tej glasbi.« Kaj pa pravi Miran Rudan, katerega številne pesmi so se zavrtele in »remiksale« v tej legendarni oddaji in na koncertih v živo? »Rasel sem z Deejay Time-om in sodelovali smo že od začetka. Skupaj smo naredili veliko dobrih RMXov in ponosen sem, da vztrajajo in se trudijo še naprej.«

Veselimo se skupaj. V petek, 24. marca, prvič na šestih radijskih postajah, potem pa vsak petek, od 20.00 do 22.00, uživanje ob plesni glasbi v oddaji DeeJay Time Special!!

prejšnji članek
Žena Isaaca Palme objavila prikupno sinovo fotografijo
Svet slavnih
Žena Isaaca Palme objavila prikupno sinovo fotografijo
naslednji članek
Zvezdnica serije Ginny & Georgia pričakuje prvega otroka
Svet slavnih
Zvezdnica serije Ginny & Georgia pričakuje prvega otroka