stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Komercialna televizija se je poslovila od dolgoletnega sodelavca

21. 3. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
gaber 1

Novinar in komentator dirk MotoGP Gaber Keržišnik foto: POP TV

Gaber Keržišnik je bil dolga leta stalni sodelavec in komentator dirk MotoGP, z letošnjo sezono pa se njegov prepoznavni glas poslavlja s komentatorskega mesta.

Najhitrejše prvenstvo na svetu, MotoGP, je dobesedno v nizkem štartu. Karavana dirkačev bo sezono začela ta konec tedna na Portugalskem, na sporedu bo rekordnih 21 prizorišč z dvema dirkama, prenose kvalifikacij in dirk pa tudi letos pripravljajo na Kanalu A in platformi VOYO. Sezona se bo sicer novembra zaključila v španski Valenciji. Je pa komercialna televizija uradna potrdila veliko spremembo, na katero je pred dnevi že namignil portal Žurnal24. S komentatorskega mesta se namreč poslavlja dolgoletni komentator in prepoznavni glas Gaber Keržišnik. O razlogih sicer niso dodatno govorili, so pa sporočili ime novega strokovnega komentatorja. 

Komentator dirk bo novinar in poznavalec motoristične scene David Stropnik, strokovni komentator pa Peter Kavčič, ki se novih dirk zelo veseli. "Veliko je dirkačev, ki se lahko potegujejo za stopničke, pa tudi za zmago, kar je za dirke vedno dobro." "Čaka nas super sezona z več dirkami in z res izenačenimi dirkači, ki si želijo osvojiti naslov. Karavano dirkačev bo popestril aktualni prvak moto2 Augusto Fernandez, osemkratni svetovni prvak Marc Marquez pa se vrača v svojo polno sezono," napoveduje Stropnik.

David Stropnik in Peter Kavčič - nov komentatorski dvojec dirk MotoGP foto: Pro Plus

Dogajanje pred, med in po driki bo s Portugalske spremljala novinarka Eva Koderman Pavc. "V zadnjih sezonah je kandidatov za zmago veliko, kar že samo po sebi obljublja vznemirljiv boj za naslov svetovnega prvaka motoGP. Prav tako ne boste prikrajšani za poglobljene intervjuje, v katerih skušamo o dirkaču med drugim izvedeti reči, ki so sicer v dirkaškem paddocku očem javnosti skrite."

prejšnji članek
Prednosti hujšanja s tekom
Zdravje
Prednosti hujšanja s tekom
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Meri in Matevž se bosta zbližala
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Meri in Matevž se bosta zbližala