zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jasmin Stavros se bori za življenje

22. 3. 2023; 07.00
Avtor: E. J./NoviceSvet24
15

Jasmin Stavros na decembrskem koncertu Aktualov rojstni dan foto: Event24

Pred nekaj dnevi je odšel v bolnišnico zaradi bolečin v hrbtu, tam so mu postavili diagnozo in od takrat se zdravi v bolnišnici.

"Neprestano sem v bolnici. Slabo se počutim, hrbet me boli, vse," je za hrvaški portal 24sata dejal tudi pri nas izjemno priljubljeni hrvaški glasbenik Jasmin Stavros. "Imam kostnega raka in sem v fazi boja za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet," je še povedal 68-letnik. Pred nekaj dnevi je odšel v bolnišnico zaradi bolečin v hrbtu, tam so mu postavili diagnozo in od takrat se zdravi v bolnišnici. "Sem v bolnišnici, od diagnoze naprej me ni bilo doma. Slabo se počutim, vse me boli. Dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne," pravi Stavros. 

Zdrav način življenja

Spomnimo: Jasmin bi moral nastopiti tudi na letošnjem Kurentovanju na Ptuju, a je nastop tik pred zdajci odpovedal. Tudi takkrat je bil na hitro sprejet v bolnico, po nam znanih podatkih, pa naj bi takrat šlo za težave z želodcem. Huda bolezen je pevca ujela kljub  zdravemu načinu življenja. Stavros živi na podeželju, v miru in sožitju z naravo, znan je po zdravem življenju, zmerni prehrani in ukvarjanju s športom. Odkar se je leta 2008 preselil v mestece pri Jastrebarskem, z ženo Žarko uživa v dolgih sprehodih in delu po hiši

Jasmin Stavros foto: Wakeupcreation

Koncertov ni odpovedal

Telefon v bolnišnici in na Stavrosovem domu te dni kar ne neha zvoniti. Vsi sprašujejo, kako je, če lahko kakor koli pomagajo. Sporočajo, da molijo zanj, da bi čim prej ozdravel. Je vzor, ​​idol, veliko mlajšim kolegom so se od njega učili ohranjati mladost, predvsem pa združevati zabavno delo s harmonijo družinskega življenja, pišejo.

Že prihodnji mesec je Stavros sicer napovedal nastope, a o tem, ali bi jih prestavil ali ne, še ne razmišlja, saj je, kot sam poudarja, popolnoma predan boju za svoje zdravje.

prejšnji članek
Joker Out pred Evrovizijo še na mini turnejo
Svet slavnih
Joker Out pred Evrovizijo še na mini turnejo
naslednji članek
Kviz Vem krepi samozavest in spodbuja možgansko telovadbo
Svet slavnih
Kviz Vem krepi samozavest in spodbuja možgansko telovadbo